Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, September 14, 2007

Go, Rita, Go

Door Keesjemaduraatje
het kwam toch nog als een verrassing, de uitsluiting van het geachte kamerlid Rita Verdonk, uit de VVD fractie van de Tweede Kamer. Het viel me achteraf nog mee, dat ze niet zei: "Ik ga niet weg, laat Mark maar weg gaan. Ik ben recht door zee".  Aanstaande zaterdag is er een VVD congres in Veldhoven en dan krijgt Mark het nog heel zwaar. Misschien heeft hij zichzelf hiermee wel in zijn eigen been geschoten. Wat nu te doen?
Rita was vandaag alweer op bezoek bij Kai van der Linden, de partijstrateeg van Pim en later van haarzelf tijdens de campagne voor lijsttrekker van de VVD. De vastgoedfiguren en de oud schroothandelaar staan alweer klaar om het initiatief te financieren, dus ik zou zeggen: Go, Rita, Go.
De Nederlandse politiek wordt weer interessant. 
   

No comments: