Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, September 13, 2007

Go, Rita, Go

Door Keesjemaduraatje
het kwam toch nog als een verrassing, de uitsluiting van het geachte kamerlid Rita Verdonk, uit de VVD fractie van de Tweede Kamer. Het viel me achteraf nog mee, dat ze niet zei: "Ik ga niet weg, laat Mark maar weg gaan. Ik ben recht door zee".  Aanstaande zaterdag is er een VVD congres in Veldhoven en dan krijgt Mark het nog heel zwaar. Misschien heeft hij zichzelf hiermee wel in zijn eigen been geschoten. Wat nu te doen?
Rita was vandaag alweer op bezoek bij Kai van der Linden, de partijstrateeg van Pim en later van haarzelf tijdens de campagne voor lijsttrekker van de VVD. De vastgoedfiguren en de oud schroothandelaar staan alweer klaar om het initiatief te financieren, dus ik zou zeggen: Go, Rita, Go.
De Nederlandse politiek wordt weer interessant. 
   

No comments: