Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, October 31, 2007

Blijf Daar

De geachte afgevaardigde voor de Eerste Kamer der Staten Generaal, mevrouw Anja Meulenbelt (SP), is op weg naar de Gazastrook.

Beste Palestijnen. Het Nederlandse Volk heeft al veel voor jullie gedaan. Onder andere hebben onze kinderen geld ingezameld via de actie Kinderpostzegels en dat geld is ondere andere naar projecten in de Gazastrook gegaan. We zijn jullie goed gezind, tenminste zolang jullie geen raketten afschieten op onschuldige burgers. Maar dat geheel terzijde.
Jullie kunnen nu iets goeds voor het Nederlandse Volk doen.  Houdt mevrouw Meulenbelt een tijdje bij jullie. Jullie hebben meer aan haar dan wij. Verder alles goed hier.

hartelijke groeten
Keesjemaduraatje

2 comments:

willemzwijgtnietmeer said...

Een Quassam die per ongeluk op haar hoofd komt zou ook een oplossing zijn.

Marie- Jose said...

Kees, krijg nou toch de pest, heb ik me door mijn allochtone buurkind tot een moment van wlwillendheid laten verleiden. Gaat een gedeelte van die kinderpostzegels naar de Palesteinen.
Ik steek die krengen in de brand.
Ik had al gewaarschuwd kunnen zijn, met neergeslagen ogen presenteerde hij zich . Niet het kind wat ik ken, oprecht en nieuwsgierig, maar sneaky. Het voelde niet goed, maar beducht voor racisme overstemde ik mijn twijfels.
Dom, dom, en superdom.
Ik had hem een hengst voor zijn onderontwikkelde koppie moeten verkopen, en zeggen dat de juffen op zijn school geen knip voor hun vooringenomen knip waard zijn.
Niet gedaan natuurlijk, dus eind van de maand wordt het minimum van mijn rekening ingehouden, en krijg ik 10 lelijke ongewenste postzegels.
Hij wordt wel ooit puber, en dan ben ik van dat gezeik af.