Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, October 14, 2007

Mont Blanc groeit

Door Keesjemaduraatje
Gisteren in het 20.00 uur journaal werd weer duidelijk wat voor verschrikkelijke gevolgen de Montblanc_1 "Klimaatverandering" toch heeft. Helemaal aan het einde van het journaal was een bericht dat de hoogste berg van Europa, de Mont Blanc, de laatste 2 jaar  2,15 meter gegroeid is, doordat er een grotere ijskap is ontstaan. Doordat er meer neerslag valt, bevriest er meer sneeuw bovenop de berg en groeit de gletscher, terwijl de gletscher onderaan de berg smelt. Volgens de nieuwslezer was dat allemaal de schuld van de "Klimaatverandering".
Ik vind dat de klimaatfundamentalisten nu eens een duidelijke  input moeten geven. Smelten de gletschers nu of groeien ze?  En waarom is dat erg? Je kan niet de ene dag komen en zeggen dat het warm wordt en dat de boel overstroomt en de andere dag zeg je weer dat de Mont Blanc aan het groeien is door de grote ijskap die erop ligt.

No comments: