Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, October 14, 2007

Mont Blanc groeit

Door Keesjemaduraatje
Gisteren in het 20.00 uur journaal werd weer duidelijk wat voor verschrikkelijke gevolgen de Montblanc_1 "Klimaatverandering" toch heeft. Helemaal aan het einde van het journaal was een bericht dat de hoogste berg van Europa, de Mont Blanc, de laatste 2 jaar  2,15 meter gegroeid is, doordat er een grotere ijskap is ontstaan. Doordat er meer neerslag valt, bevriest er meer sneeuw bovenop de berg en groeit de gletscher, terwijl de gletscher onderaan de berg smelt. Volgens de nieuwslezer was dat allemaal de schuld van de "Klimaatverandering".
Ik vind dat de klimaatfundamentalisten nu eens een duidelijke  input moeten geven. Smelten de gletschers nu of groeien ze?  En waarom is dat erg? Je kan niet de ene dag komen en zeggen dat het warm wordt en dat de boel overstroomt en de andere dag zeg je weer dat de Mont Blanc aan het groeien is door de grote ijskap die erop ligt.

No comments: