Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, November 23, 2007

Daar gaat ze weer

Door Keesjemaduraatje
vandaag staat er weer een interessante passage op het weblog van de geachte Senator van Haat en Terreur:

"En ik kan Marcouch de groeten doen van mijn man, want hij is het die ons in januari op het Amsterdamse stadhuis heeft getrouwd, in het Arabisch en Nederlands, zijn eerste huwelijk. Hij doet de groeten terug. Die ga ik volgende week naar Gaza brengen."

Dat is dus een interessante bekentenis. Stadsdeelwethouder Marcouch heeft Anja met haar schijnman in het schijnhuwelijk verbonden. En ze gaat er volgende week al weer heen. Nou lekker dan.

Intussen heeft Anja ook een congres in London over de "Één-staats-oplossing voor Israël bezocht. Dat is de beweging die er voor pleit om één staat op het grondgebied van Israël, Gaza, Judea en Samaria (West-Jordanland) en Oost-Jerusalem op te richten waar joden en arabieren gezamelijk in vrede wonen. Nu gaan jullie natuurlijk meteen denken dat ik er tegen ben, maar dat is niet zo. Ik vind het een goed idee. Het is beter dan de Twee-Staten-Oplossing, omdat er helemaal niet genoeg grond is voor twee staten. Bovendien blijft dan het gevaar van beschietingen en bommen voor Israël bestaan.
De Drie-Staten-oplossing is ook niet slecht. Dan geven ze twee stukken land aan Jordanië en Egypte en de "Palestijnen" worden gewoon opgenomen in deze twee arabische staten. Maar dat gaat ook niet werken met Hamas op de Gaza. Je kan dus wel zeggen dat de "move" van Hamas veel illusies heeft kapot gemaakt.

Het vreemde van de conferentie in London was, dat er helemaal geen pro-Israël mensen, zionisten of gewoone Israëlis waren. Dan willen ze een keer samen wonen, samen werken en dan worden de andere partijen helemaal niet uitgenodigd. Hoe wil Anja ooit een gezamelijk staat oprichten als ze helemaal niet met de joden wil praten?

5 comments:

roelf said...

Éen staat oplossing is onmogelijk: Palestijnse meerderheid zal korte metten maken met de Joden.

Philippine said...

Met de aanstaande boycot van Israelische producten in gedachten zou ik graag een lijst hebben van winkels waar ik Israelische en Joodse producten kan kopen.

Pineut said...

Waarom het helemaal niet om land of een één, twee of meer staten gaat is omdat het een Theologische strijd is.
Wat men ook beweerd, de islamieten en in deze de palestijnen (nakomelingen v/d nomadische arabieren) maken dat keer op keer duidelijk.
Er zwerft ergens een interview met de volgende passage: "wanneer de Joden zich bekeren tot de islam en allemaal moslim worden is het probleem opgelost"
Vragensteller: Dus het gaat niet om land ?
Antwoord: Nee het gaat om het feit dat de staat Israël ooit Dar al Islam is geweest en sinds 1948 weer Dar al Harb is.
Dat is een straf van allah en daarom moet Israël en de Joden ook worden overwonnen, zodat het land weer Dar al Islam zal zijn.
Alleen dan kan er vrede zijn.

Ziet, Ik maak Jeruzalem tot een schaal der bedwelming voor alle volken in het rond; ja ook tegen Juda zal het gaan bij de belegering van Jeruzalem. Te dien dage zal Ik Jeruzalem maken tot een steen, die alle natiën moeten heffen; allen die hem heffen zullen zich deerlijk verwonden. En alle volken der aarde zullen zich daarheen verzamelen” (Zacharia 12:3)
De komende islamitische verlosser de Mahdi zal hier een grote rol in gaan spelen.
Het is de verborgen 12e imam uit de directe bloedlijn van Mohammed via Fatima uit het huis der Hashemieten, deze wetteloze zal zich pas kunnen openbaren wanneer de Heilige Geest van de aarde is weggenomen.

P.

Peter Siebelt said...

Wie betaald al die reisje van 'mevrouw' Meulenbelt?

Is er iemand die dat eens kan uitzoeken?

Hoe komt deze 'mevrouw' aan haar centjes?

belg said...

Beste,

blij dat u er toch normale ideeën op nahoudt. Ik had eens een reactie geplaatst op de weblog van mevrouw Meulenbelt, en daar valt dus duidelijk niet mee te praten. Man man...In België zitten er veel rare vogels in het parlement, maar bij jullie toch ook :-)