Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, November 28, 2007

Een geil islamitisch wijf

Keesjemaduraatje in reactie op Peter Breedveld:

"..ik vind jou ook een zielige figuur. Eerst nodig je me uit voor twee borrels. Ik zeg netjes af en vervolgens wordt mijn link van jouw site gegooid, zonder dat je een reden wil geven. Als ik dan kijk wat voor links er zoals wel op je site staan, dan zie ik drie links naar sites die helemaal niet meer worden bijgehouden, namelijk van Theo van Gogh, Michel Mans en Karel Gabler. Toevallig allemaal mensen die hun nek hebben uitgestoken en waar jij graag wilt bijhoren. Je siert je met de vederen van een ander.
Maar de site van Hans Jansen (de arabist) die mag niet meer gelinkt worden.
Als een een of ander geil islamitisch wijf roept dat we allemaal moeten integreren, dan wil je die heel graag op je site hebben, maar mensen die een zinvolle analyse maken, die ga je nu betichten van moslimhaat.
Dat je niet alleen anti-islam stukken op je site wilt hebben, dat begrijp ik. We moeten ook nog leven en de kunst en cultuur in stand houden. Maar wat ga je dan opeens doen? Een discussie van Bernadette de Wit toelaten die beweert dat negers allemaal dom zijn. En ze krijgt hier nog medestanders ook. Dat was voor mij de eerste keer dat ik opeens dacht: "misschien ben ik toch bij een rechtsextreme sekte beland"
Verder denk ik dat je gewoon door moet gaan met de site. Je kan de reaguurders niet uitzoeken . Bij jou wordt tenminste gereageerd. Veel succes verder.

No comments: