Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, December 15, 2007

Als de Focus onscherp staat

Door Keesjemaduraatje
Voor diegenen onder de geachte lezers van dit politiek beslist incorrecte weblog, die ooit in een nabije of verre toekomst een anti-islamitische praatgroep, partij of zelfs beweging wil oprichten, beschrijf ik hierbij hoe moeilijk dat is en met welke rare effecten je te maken krijgt, zodra je ook maar een keer je hoofd buiten de deur steekt en roept: "Wij zijn het slechts zeer ten dele eens met de voortschrijdende Islamisering van Europa". Het is in dit artikel geenszins de bedoeling anderen of mijzelf zwart te maken, van racisme, islamofobie of islamofilie te betichten. Alle namen en situaties die in de hiernavolgende tekst staan zijn gefingeerd en geenszins refererend met bestaande personen of organisaties.
Zo dat is er uit en nu de beschrijving van een anti-islamitische organisatie in wording. De vragen die daarbij gesteld worden, die mensen die op je af komen en de uitdagingen die overwonnen moeten worden. Je doet er goed aan te bedenken dat elke politieke organisatie in Nederland een bepaald percentage querulanten, dorpsgekken en blaaskaken naar zich toe trekt. Dat is inherent aant het politieke bedrijf, omdat de kwaliteit van politieke ideeen moeilijk te meten is. Bovendien hebben Nedrlanders de neiging alles bloedserieus en letterlijk te nemen, wat het ook niet gemakkelijker maakt.

De leden

De Hooggeplaatste Personen

De Woordvoerders

De Vergaderzaal

Het Weblog


De activiteiten

De doelgroep
-moslims aanspreken
-de publieke opinie beinvloeden
-een partij oprichten
-actie voeren

De pers

No comments: