Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, December 05, 2007

Kortsluiting bij Anja

Al drie keer is er kortsluiting geweest in het huis van Anja Meulenbelt tijdens haar bezoek aan Gaza. Wie heeft dat gedaan?

"Thuis. Het was me al verteld door het thuisfront. Voor de derde keer lag mijn elektriciteit plat door een kortsluiting. Of de duivel er mee speelt, het is elke keer als ik in Gaza ben of net terugkom. Ik zie maar twee mogelijkheden ter verklaring: of het is de Mossad (de geheime politie van Israel in het buitenland), of mijn huis heeft een merkwaardige neiging om uit solidariteit met het Palestijnse volk die ook om de haverklap zonder elekriticiteit zitten ook hier het licht uit te doen. Beetje overdreven wel. Affijn, Egge is aan het werk geweest en de elektriciteit doet het weer. Alhamdullilah."

6 comments:

roelf said...

Het is altijd smullen van de berichten over Anja. Wordt ze nou steeds gekker of was ze altijd al volkomen gek? En ze is senator, een van de meest nobele posities die ons land te bieden heeft. Hoe is het mogelijk en wat kunnen we er aan doen? Wilders stemmen, Wilders stemmen, Wilders stemmen.

willemzwijgtnietmeer said...

De Mossad, woeha. Waarschijnlijk gelooft ze dat nog echt ook.

Paardestaart said...

Hihihihii...Die Grenja..! De Mossad zet 'r in het donker - geweldig

ruudje said...

Jongens(en meiden?)jullie zijn goed bezig met deze side.
Wordt tijd dat we al die linkse ratten in ons landje afstoppen!!!!
Die hebben lang genoeg hun vuile bek open gehad.Dat Meulenbelt met haar Palestijn,Van Agt met zijn Nazi bek maar eens in de geschiedenis duiken.Dan zien ze hoe het in Europa altijd is afgelopen met die vuilbekken.We weten dat ze zich nu nog sterk voelen met die 5de colonne die ze hier hebben binnengehaald,maar zijn we daar bang voor????
Ik stem op Geert en ben een vriend van Israel.

Olaf Baas said...

Ach Anja...

Ze heet niet voor niets Anja Vuilnisbelt

Natasha said...

@ ruudje: Iedereen die het heeft over 'ratten' die 'afgestopt' moeten worden, en mensen hun 'vuile bek' moeten houden, die kan Israel missen als kiespijn. Wat je mening ook is, sla niet van die debiele nazitaal uit