Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, December 06, 2007

Tref Doekle in zijn portemonnee

Doekle Terpstra is commissaris bij Unilever. Door zijn aanval op Geert Wilders is hij niet meer te handhaven bij Unilever, omdat hij zich niet houdt aan de gedragsregels voor medewerkers:
Van alle Unilever-medewerkers wordt verwacht dat zij persoonlijke activiteiten en financiële belangen vermijden die strijdig zouden kunnen zijn met hun verantwoordelijkheden
ten opzichte van de onderneming.

Help daarom Doekle over de streep en boycot Unilever producten.

Boycot Unilever top-5

1. Knorr wereldgerechten (winkelprijs rond de 2 euro), alternatief is elk huismerk of de Lidl/Aldi versie, die met zijn prijs van 1,50 ook goedkoper is.

2. Bertolli pastasausen, alternatief is Grand D’Italia of een huismerk.

3. Omo wasmiddel, ga langs ‘Action’ om supervoordelig iets anders te halen.

4. Unox rookworsten, langs de slager of anders een huismerk.

5. Becel, kies voor een merkloos product.

No comments: