Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, January 03, 2008

Benoemen en Bouwen

Door Keesjemaduraatje
Nou, daar gaat ie dan. Ik mag benoemen:
Benoemen__en__bouwe_217399g_1- er staan drie zwarte handen en twee blanke handen op de foto van de advertentie in het verzetsblad Trouw. Is dat toeval of is dat een afspiegeling van de bevolkingssamenstelling zoals die door de KP Terpstra wordt nagestreefd? Of is dat, zoals een niet nader te specificeren leider van een Internationaal Socialistische Splinterpartij mij vanavond duidelijk maakte " een racistische vraag"?


- "Gelukkig leven wij in een land waarin mensen mogen zeggen wat ze willen", zo luidt de stelling. Is dat zo?
Zijn er misschien mensen die nadat ze hebben gezegd wat ze willen, worden bedreigd en is het ook zo dat de Nederlandse cabaretiers zich tijdens de oudejaarsconferences liever over CO2 en oude vrouwen uitlaten dan over een niet nader aan te duiden niet-westerse religie?

Bouwen
- "Daar willen wij iets aan doen". Ja, prima. Ik zie dat er maar liefst 12 mensen uit het onderwijs, diverse politici, enkele schrijvers en verschillende vertegenwoordigers van de kerkgenoortschappen bij de ondertekenaars zijn. De fine fleur van elitair blank Nederland zo te zeggen. Jullie hadden er al lang iets aan moeten doen. Begin er eens mee allemaal een Antilliaan en een Marokkaan een stageplaats aan te bieden in je eigen kantoor. Niet een medewerker ermee belasten, maar gewoon zelf aan de gang gaan.

3 comments:

roelf said...

Enig idee wie dit betaalt? Ben wel erg benieuwd of de idealisten dit zelf opbrengen of een ander laten opdraaien voor de kosten.

Peter Siebelt said...

Doekle Terpstra behoort al jaren tot een elite clubje subsidievreters die niet alleen huiveren voor de mening van Wilders over de islam maar meer de bui zien hangen wanneer Wilders daadwerkelijk tot de Haagse macht gaat behoren. Behalve de islam heeft Wilders namelijk nog een puntje op zijn programma staan: het aanpakken van de subsidievretende massa waartoe Terpstra en de zijnen behoren. Een massa die andersdenkenden wil ‘ausradieren’ vooral wanneer deze aan hun lucratieve bezigheden komen.

antje2 said...

klopt als een bus!!!