Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, January 01, 2008

Hamas: Anja stop eens met drinken

Door Keesjemaduraatje
Blijkbaar kan Anja Meulenbelt ook in Gaza niet van de fles afblijven. Ze had gisteren een fles gin in haar bagage, toen ze het Heilige Hamasland betrad. De Wachters van de Revolutie die haar spullen Anja_dronken doorzochten vonden de fles en wilden die kapot gooien. Pas na een uitleg van de taxichauffeur dat het hier een christelijke buitenlandse vriendin van het Palestijnse Volk betrof lieten de baardige strijders haar doorrijden.

In de flat in Gaza aangekomen, bleek dat twee neven van haar man Khaled Abu Zaid door de Hamas opgepakt waren. Het geweld komt nu wel erg dichtbij.

Vandaag in de krant: het geweld tussen Hamas en Fatah op de Gazastrook gaat door. In twee dagen acht doden en zestig gewonden. Anja zit er midden in. Oproep aan de strijders van Hamas en Fatah:
Doen jullie een beetje voorzichtig met onze Senatorin? We hebben haar nog nodig als haatobject.

1 comment:

Louisa said...

De aap komt uit de mouw: mevrouw is helemaal niet solidair met moslims die geen alcohol drinken.Heeft ze niet voor hen over, zelf niet voor een paar dagen.
Anja is alleen maar solidair met Anja.
En het blijkt ook dat Hamas met twee maten meet: de een moet wel alcohol inleveren, de ander weer niet.