Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, January 01, 2008

Hamas: Anja stop eens met drinken

Door Keesjemaduraatje
Blijkbaar kan Anja Meulenbelt ook in Gaza niet van de fles afblijven. Ze had gisteren een fles gin in haar bagage, toen ze het Heilige Hamasland betrad. De Wachters van de Revolutie die haar spullen Anja_dronken doorzochten vonden de fles en wilden die kapot gooien. Pas na een uitleg van de taxichauffeur dat het hier een christelijke buitenlandse vriendin van het Palestijnse Volk betrof lieten de baardige strijders haar doorrijden.

In de flat in Gaza aangekomen, bleek dat twee neven van haar man Khaled Abu Zaid door de Hamas opgepakt waren. Het geweld komt nu wel erg dichtbij.

Vandaag in de krant: het geweld tussen Hamas en Fatah op de Gazastrook gaat door. In twee dagen acht doden en zestig gewonden. Anja zit er midden in. Oproep aan de strijders van Hamas en Fatah:
Doen jullie een beetje voorzichtig met onze Senatorin? We hebben haar nog nodig als haatobject.

1 comment:

Louisa said...

De aap komt uit de mouw: mevrouw is helemaal niet solidair met moslims die geen alcohol drinken.Heeft ze niet voor hen over, zelf niet voor een paar dagen.
Anja is alleen maar solidair met Anja.
En het blijkt ook dat Hamas met twee maten meet: de een moet wel alcohol inleveren, de ander weer niet.