Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, January 01, 2008

Voorspellingen voor 2008

Door Keesjemaduraatje
Dit zijn nog niet mijn voornemens voor 2008, waar jullie natuurlijk met smart op zitten te wachten. Dit zijn de voorspellingen en trends voor 2008:

- De PvdA wordt langzaam wakker uit de multiculturele droom en worstelt zich los uit de wurggreep van het Gereformeerde VU-kabinet. De toename van het aantal gedode soldaten in Uruzgan doet de stemming in politiek Den Haag geen goed. Vanaf september 2008 hebben we kans op een serieuze kabinetscrisis.

- De nieuwe partij van Rita Verdonk komt niet van de grond. Ze heeft gehoopt dat een aantal VVD leden van naam haar zouden volgen, maar die vinden hun positie bij de VVD belangrijker dan solidariteit met een ongeleid projectiel. Vanaf mei 2008 horen we niets meer van Rita. Ze krijgt een belangrijke positie buiten de politiek aangeboden. Later blijkt dat Hans Wiegel dat op de rails heeft gezet.

-Geert Wilders richt de eerste lokale afdeling van de PVV op en organiseert een lokale partijbijeenkomst, die gewelddadig verstoord wordt door een ad hoc coalitie van Kafka, Antifa en Terpstra Jugend. De rest van het jaar blijft de PVV het goed doen in de opiniepeilingen en ziet kans het thema " Dubbele Nationaliteit" opnieuw op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen. Dit keer met succes. Staatsrecretaris Aboutaleb maakt bekend, dat hij zijn Marokkaanse paspoort gaat teruggeven.

- Femke Halsema treedt terug als partijleidster van Groen-Links. Er ontstaat een strijd om het leiderschap tussen Wijnand Duyvendak en de uit de publieke omroep weggewerkte Paul Rosenmöller.

- Jan-Peter Balkenende blijft in 2008 de onbetwiste leider van het kabinet en het CDA, waardoor het CDA het onveranderd goed blijft doen in de peilingen.

- Alexander Pechtold wordt in een zijruimte van het restaurant van de Tweede Kamer betrapt met een 15 jaar jongere mevrouw van Turkse- of Marokkaanse komaf. De Main Stream Media houden het incident aanvankelijk geheim, maar de neef van de betrokken vrouw speelt het verhaal door naar Geenstijl.

- Jan Marijnissen krijgt een hartaanval, die hij overleeft en wordt als partijleider opgevolgd door zijn dochter Lillian.

- De Christen-Unie blijft worstelen met zijn homosexuele identiteit.

- Anja Meulenbelt wordt op de Gazastrook gegijzeld door Hamas aanhangers en wordt weer losgelaten na bemiddeling van Dries van Agt, die de leider van Hamas, Khaled Mashal, in Syrie bezoekt. In ruil daarvoor belooft Dries dat hij geen Arafat-sjaal meer zal dragen.

- De Internationale Socialisten worden als organisatie in Nederland opgeheven, nadat is gebleken dat Miriyam Arouagh  al 10 jaar voor de Mossad werkt.

2 comments:

Peter Siebelt said...

"Anja Meulenbelt wordt op de Gazastrook gegijzeld door Hamas aanhangers en wordt weer losgelaten na bemiddeling van Dries van Agt"

Kees, ik zou het als volgt schrijven:

"Anja Meulenbelt wordt op de Gazastrook gegijzeld door Hamas aanhangers. Tijdens onderhandelingen over haar vrijlating blijkt dat niemand er een cent voor over heeft of haar wil hebben en zit Hamas met Meulenbelt pgescheept voor de rest van haar leven."

Geus said...

Maar dat Gregorius Nekschot van zijn bed gelicht zou worden to 10 blauwe boete straatrovers, laffe belastingdieven zogezegd, dat had je niet kunnen voorspellen.

Nog steeds ben ik de enige in Nederland, die knokploegjes wil organiseren, om onze nieuwe Rembrandt van Rijn (Gregorius Nekschot dus) te gaan beschermen tegen de Hermandad.
Het lijkt onmogelijk.
Straatroof noemt men boete.
Ontvoering noemt men arrestatie.
Gijzeling noemt men gevangenis straf.

Ik ben volgens mij de laatste man in dit land. Afgelopen week gingen de Romeinen weer Olé, olé olé olé Hertog Alva in de kont neuken in de Arena's van het Vatikaan. De ME die men daar voor organiseert, wordt dan later ingezet om onze protesterende kinderen in elkaar te rammen. Door volwassen mannen.

Dries van Aft is geen man.
Dries van Acht is een PAAP.
Dries van Agt is een Untertier.
Untertieren, zijn mensen die dieren folteren om hun vrouw als hoer te verkleden om moslims te imponeren.