Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, February 10, 2008

Brieven van Keesjemaduraatje aan Natasha G.

De teller van mijn bezoekersaantal ging opeens weer omhoog en er kwamen opeens allerlei Geenstijl lezers op mijn weblog. Wat zou er zijn? Blijkt dat er een briefwisseling tussen Pritt Stift en Natasha G. op Geenstijl staat, waarin ik genoemd wordt.

Geenstijl 

Dan kan ik natuurlijk ook weer een graantje meepikken en mijn brieven aan Natasha G. op de markt brengen. Daar komt ie:

-----------------------------------------------------------------------
Hallo Natasha,
dat wilde ik natuurlijk niet, de vriend van Natasha G. beledigen. (by the way, was dat die sportschoolfiguur?)
Ik had het filmpje geupload en er een serieuze tekst bijgezet, met uitleg.
De nachtredactie van Dumpert heeft de tekst geheel nieuw geschreven en erop gezet.
Intussen heb ik toch maar een email aan Geenstijl geschreven. Even afwachten. Misschien halen ze het er vanaf.

Die normale discussie, die we allebei wilden, die is nu wel grondig verziekt. Jammer.
Je zag wel aan de reactie van die Marij, dat ik met die club ook al weer ruzie heb. Het wordt nooit meer hetzelfde.

Ik wens je veel succes met je projecten. Wat ik op Wikipedia gelezen heb klinkt erg interessant.

hartelijke groeten
Kees
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Verzonden:
donderdag 31 januari 2008 8:29:13

Aan:
Natasha G. 
Natasha,
ze willen het niet weg halen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van:
Keesje Maduraatje
Verzonden:
donderdag 31 januari 2008 15:55:17
Aan:
Natasha G.
Hallo Natasha,
Het is me nog niet helemaal duidelijk waarom jij mij steeds weer mailt.
Jij hebt mij niet nodig en ik heb jou niet nodig.
Wil je nog iets van mij?
Als je al kwaad bent, dan klinkt elke zin die ik schrijf cynisch. Het was in ieder geval serieus bedoeld.

Ik had dat inderdaad nog niet gemerkt, dat je je aan mij hebt openstelt. Jammer dat we alleen maar op elkaar aan het schelden zijn.
Terwijl we zoveel gemeen hebben. Je bent al negatief begonnen door te zeggen dat ik diep gezonken ben, je trekt mijn journalistieke vaardigheden in twijfel en je verwijt mij een nationaal-socialistisch gedicht te laten staan. Vooral dat laatste is voor mij niet acceptabel. Het is dus niet vreemd, dat ik onder die stormvloed van verwijten niet merk dat je je open hebt gesteld.

Jouw analyse over het gedicht op Dumpert neem ik wel serieus.
Mijn reactie daarop is als volgt:
De AFA en de Indymedia-krakers zijn gewend om iedereen die even anders denkt of dingen doet en zegt die tegen hun doelen ingaan,  uit te schelden als fascist of zoals jou vriend zegt "fout". Meestal is het etiket "fascist" ergens op plakken al een aanzegging van een aanslag of ander geweld.
(Pim Fortuyn werd fascist genoemd en werd vermoord). In dat opzicht is er een glijdende schaal te zien van de burgerlijke en elitaire mensen als Rosenmöller, Pechtold en Mak, naar de knokploegen van de AFA. De AFA voert uit wat de nette linkse mensen aankondigen.

Wat deze mensen niet gewend zijn, is te accepteren dat ze zelf ook dader zijn. Vandaar dat ik ook schreef dat  ik ben begonnen met enkele daders te filmen. Dat zijn namelijk die AFA mensen: "daders".
Je mag de beschuldiging van een nationaal-socialistisch gedicht op een site te zetten, naar Pritt van Geenstijl sturen. Ik denk dat hij je alle hoeken van de kamer laat zien. Beter dan ik dat kan.
De vergelijking die je maakt lijkt heel veel op die van Geert Mak, die "Submission" met de films van Goebbels vergeleek en ook met Tom de Graaf, die het in verband met Pim Fortuyn had over Anne Frank. Intussen is Fortuyn dood en Ayaan moet voordurend onderduiken.

Als je dan zo met de WOII bezig bent, net als ik trouwens, kijk dan ook eens naar dat Palestijnse sjaaltje van je vriend. De anti-globaliserings beweging, Indymedia, AFA  en de IS hebben een heel sterke antisemitische tendens in zich. Ook daar zijn er verbindingen te zien met de kerken, de PvdA en andere groeperingen die Israël van de kaart willen vegen.

Tenslotte nog een ander argument van mij: de islamisten zijn de nazis van vandaag. Die SIOE mensen kan je zo van de Dam vegen en jouw vriendje werd gewoon even tegen gehouden door een paar dappere politieagenten, die daar zonder beschermmiddelen stonden, maar de islamisten zijn een groot gevaar voor zowel jou als andere kritische denkers. Probeer maar eens een islamist voor nazi uit te maken en kijk dan eens of jij ook zo moedig bent.

Ik stel voor om deze discussie op jouw weblog te zetten.

hartelijke groeten
Kees
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments: