Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, February 10, 2008

De kortzichtigheid van Keesjemaduraatje

Nou, heb ik weer eens iemand beledigd. Op Het Vrije Volk wordt ik kortzichtig genoemd, omdat ik de organisatie SIOE in verband gebracht zou hebben met extreem-rechts. Volkomen ten onrechte natuurlijk. SIOE is tegen de islamisering van Europa en heeft niets met extreem-rechts te maken. Einde verklaring? Helaas niet!

Het is jammer dat de SIOE Nederland zichzelf in verband met extreem-rechts brengt door met Ben van der Kooij op de foto te gaan. Zij zeggen op het Vrije Volk daar het volgende over:

"Martin en Monique, oprichters van SIOE, zijn tijdens de demonstratie in Brussel op 11 september jl. gearresteerd alvorens de demonstratie was begonnen. Na ruim 7 uur in de cel te hebben gezeten werden we één voor één vrijgelaten en stonden met een aantal mensen op straat, voor het Paleis van Justitie, na te praten over wat ons was overkomen. Op de stoep voor het Paleis van Justitie hebben wij Ben van der Kooij ontmoet en een praatje gemaakt.
Wij, Martin en Monique evenals alle andere medewerkers en sympathisanten van SIOE/SIOE Nederland, kenden Ben hiervoor niet, net zo min als dat wij andere mensen kennen uit de extreem-rechtse hoek."

   

No comments: