Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, February 14, 2008

Een vrouw, een neger of een bejaarde

Door Keesjemaduraatje
Ik weet niet wat er met de wereld en in het bijzonder de Verenigde Staten van Amerika, aan de hand is, maar het is wel een vreemde boel bij de verkiezingen. Je kan alleen op een Vrouw, een Neger, of een Bejaarde stemmen. Waar is de tijd gebleven, toen je op een rechtschapen Protestants-Christelijke Blanke Man van middelbare leeftijd kon stemmen? Wat is er mis met deze categorie mensen? Toevallig ben ik er zelf ook één.

Obama_mccain

7 comments:

Dirk said...

Nou ja Kees, neger, neger... Die Obama is nauwelijks een neger te noemen. Echte negers hebben van die strooien rokjes aan en botjes door hun neus. Met van die rode lippen waar ze alleen maar "Jaouel meneer" mee kunnen zeggen. Dat of ze lopen vol met gouden kettingen een beetje in het kruis van hun oversizede trainingsbroek te graaien.

David said...

Mag ik er op wijzen dat Obama een zwarte vader en een witte moeder heeft, en dus met evenveel recht een zwarte als een blanke kan worden genoemd. Hij is ook nog eens protestants-christelijk.

keesjemaduraatje said...

ik ga toch niet op hem stemmen!!

miss moneypenny said...

Wat is er tegen om op een vrouw te stemmen, Kees?

keesjemaduraatje said...

daar is op zich niets op tegen, maar het valt mij wel op dat de blanke man van middelbare leeftijd met een protestants-christelijke achtergrond blijkbaar in de USA niet meer zo in trek is.

miss moneypenny said...

Ben maar blij dat je in Nederland woont dan!

keesjemaduraatje said...

nee, ik ben eerder bedroefd, dat emigreren naar de VS geen optie meer is. Maar er is hoop. Barack Obama blijkt een Che Guevara aanhanger te zijn. Dat gaat zelfs de Amerikanen te ver.