Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

vrijdag, februari 29, 2008

Eindelijk, SGP artikel weggeruisd !!

Door Keesjemaduraatje
Het heeft wel een dag geduurd, maar het Indymedia artikel waarin SGP-lid Harm-Jan Polinder  zich afvraagt waarom de dames en heren Indymedia-schrijvers zo tegen zijn partij zijn, is verschoven naar de ruispagina. Anti-SGP-Activiste Krijtje van der Stoep heeft nog wel een reactie mogen geven op de vraag en dat gaat zo:

Krijtje_vrij_2 "Niemand maar dan ook niemand heeft het recht vrouwen, homo's lesbo's, anders dan christelijk gelovigen te discrimineren. SGP doet dit. Daarom bestrijden wij hen. Waarom zou sgp wel mogen wat Wilders niet mag? ik ben tegen ALLE discriminatie. Ik ben er voor om van alle discriminerende partijen de subsidie te stoppen. SGP is blijkbaar van mening dat wat zij doen niet zo erg is. het is immers maar vrouwendiscriminatie?
Zijn wij dan verdomme geen mensen????
En ik vind dat mijn aanvulling gewoon moet blijven staan. Immmers: deze vraag aan de anti sgp is blijven staan op indymedia. Dan mag ik ook reageren."

Blijkbaar is Krijtje ook bang dat haar reactie door de Indymedia-censors verwijderd wordt en die angst blijkt volledig gegrond. Verschoven naar de ruis-pagina. Net goed. Had je maar een juwelier moeten overvallen of een parlementsgebouw in de hens moeten steken. Dan kan je wel op de sympathie van deze revolutionairen (NOT) rekenen.

Saillant detail in deze hele affaire: De SGPnee-website van Krijtje van der Stoep krijgt wél subsidie, namelijk van Mamacash.

5 opmerkingen:

roelf zei

Keesje, die foto, die zegt werkelijk meer dan duizend woorden. Is dat Krijtje? Grote Genade, dat komt nooit meer goed.

keesjemaduraatje zei

dat is haar ja

Lancelot zei

Tjeemig de Peemig, Loopt daar nou een lelijke vrouw in haar blote tieten ?

Je zou haast gaan denken, dat al die "mooie principes" slechts dienen voor de sexuele aandacht die men als lelijke vrouw nooit zou krijgen !

roelf zei

De mama cash link draait een rondje, je komt weer terug op deze site.

keesjemaduraatje zei

Link werkt weer