Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, February 18, 2008

Ersin Kiris als infiltrant op SIOE demo

Ersin

Vandaag op "De wereld draait door". Twee jongens, Ersin Kiris en Vincent van der Lem, wilden een anti-Wilders film maken en gingen daarom op de SIOE demonstratie als rechtse jongens verkleed, met een blauwe jas en een embleem van de Nederlandse vlag, naar deze anti-islamdemonstratie. Eén van de jongens mocht zelfs een toespraak houden.
Er werd ze geen strobreed in de weg gelegd. Kijk, zo kan het ook. Daar kunnen de jongens en meisjes krakers nog een voorbeeld aan nemen.

Zie hier de beelden:

4 comments:

Lancelot said...

Als dit zo doorgaat, komen er straks meer infiltranten naar anti-islam demo's, dan gewone mensen :-(

Eric said...

Het werd alleen iets anders uitgelegd in dwdd: hoe ze toch mooi die zielige extreem rechtse mensen tuk hadden

David said...

De SIOE mensen hadden pas door wat er gebeurd was toen hij zijn praatje al beëindigd had. "..mocht zelfs een toespraak houden.." lijkt me dus niet helemaal van toepassing.

yelda said...

Tuurlijk mocht hij ook een speech houden, als je goed had geluisterd had je door dat ersin al in het begin van zijn speech het heeft over anti-wilders... volgens mij moeten mensen eens GOED, AANDACHTIG de artikels of de films bekijken!!! Men moet eens beginnen na te denken over wat het gaat en niet alles overnemen zoals het wordt voorgesteld!!! Logisch nadenken en zelf gaan onderzoeken dan waren de resultaten en de racties veeeelll anderser geweest... en vergeet niet elk jaar bekeren 20.000 Amerikanen zich tot de Islam, dat verklaart al veeellll !!!! Hoe meer de mensen zich bezig houden met de islam, hoe sterker dat we worden...