Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, February 07, 2008

McCain of iemand anders?

Door Keesjemaduraatje
Gisteren, Pauw en Witteman, op de Staatstelevisie. Weliswaar was Charles Groenhuysen er even Hug bijgehaald om de schijn van objectiviteit op te houden, maar verder waren er toch alleen maar linkse politici in het programma, die daarom ook alleen maar over Hillary en Obama praatten. De eeuwige Diederik Samson is natuurlijk voor Obama en Femke is natuurlijk voor Hillary. Het lijkt wel of er maar twee kandidaten meedoen.  Het is weer van een enorme arrogantie, dat de staatsmedia elke vorm van nuance verliezen en zo schaamteloos de bevolking voor liegen.
Straks denkt heel Nederland dat Hillary of Obama gaat winnen. Terwijl we nu al kunnen zien aankomen, dat McCain de volgende president van de VS wordt. Dat gaat namelijk zo:

-Als Obama de Democratische presidentskandidaat wordt, dan volgt er een hele gemene en wrede campagne, waar de Republikeinen zo goed in zijn. Zijn gehele geschiedenis wordt naar voren gehaald en dan gaat hij genadeloos onderuit.

-Als Hillary de kandidaat voor de Democraten wordt, dan worden de financiële schandalen van haar man en haar, die tot de dag van vandaag voortduren, opgerakeld en ze gaat ook onderuit. Bovendien wordt ze door heel veel mensen gehaat.

McCain maakt een hele goede kans de volgende president van de VS te worden. Ik ben benieuwd wanneer jullie dat op de Nederlandse TV te horen gaan krijgen.

5 comments:

Berend said...

Obama en Hillary gaan niet winnen om heel andere redenen dan hierboven worden genoemd. Obama heeft nu reeds bewezen etnische groepen, die normaal democratisch stemmen, van zich te vervreemden, zoals de Latino's. Die heb je in bepaalde grote staten (Californië) dus echt nodig om te kunnen winnen. Het democratisch congres moet wel heel erg dom zijn om door deze kandidaat de Latino's uit te nodigen voortaan op de republikeinen te stemmen. Hillary daarentegen kan weliswaar etnische groepen aan zich binden, maar is voor veel doorsnee Amerikanen te links. Uiteindelijk geeft de kiezer in het midden de doorslag en McCain komt veel gematigder over en zal zeker geen republikeinse stemmen aan Hillary. McCain wordt dus hoogst waarschijnlijk president, tot ergernis van de Femke Halsema's in deze wereld.

philippine said...

Even reageren buiten dit artikel om: GOED ARTIKEL/STUKKIE OP HET VRIJE VOLK.

Bas said...

Kees ,ik vind jou de beste in het analyseren van de strijd om baas te worden in de US.
Heel nuchter .
Het H.V.V is goed ,maar jij schrijft beter over onderwerpen zoals dit.
Genoeg stroop .
De kleur van je webpage doe je de das om .
Geel en groen ,hoe kom je er op !
Ik erger me geel en groen al voor ik het lees.
Pink is uit, blauw is voor anderen ,probeer een gewoon een Nederlandse kleur zoals zwart.
Zwart op wit ,gemengd met een liberaal kleurtje zoals ,als het moet ,oranje.
Ander mag ook , zoals duizendschoon ,alle kleuren van de regenboog ,zelfs pvda
[vrouwelijke] aanhangers trappen hier in !

Bas

keesjemaduraatje said...

zou dat het echt zijn?
IK zal mijn jongste zoon eens om advies vragen.

David said...

Moet je eens goed naar die foto van McCain kijken, als een bronstige hond staat hij tegen Bush op te rijden. Dat voorspelt weinig goeds. Obama presenteert zich als messias en valt dus ook af. John Edwards leek me wel wat, maar die doet al niet meer mee.