Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, February 24, 2008

Terroristen demonstreren op het Buitenhof

Door Keesjemaduraatje
Pflp3 Ik wil niet weer moeilijk gaan doen en iedereen heeft recht op zijn vrije meningsuiting, maar nou gaan ze toch wel te ver. Gisteren was er in Den Haag een demonstratie tegen het afsluiten van de Gazastrook. Daarbij werd het embleem van het PFLP, het Popular Front for the Liberation of Palestine meegedragen. Zoals de geachte lezers van dit weblog misschien weten heeft dit front van de heer Habash al vele slachtoffers op zijn naam staan. In 2001 doden de PFLP de Israëlische minister van toerisme, Rehavam Zeevi.
Pflp2
Bij andere demonstraties wordt er altijd strikt op gelet dat er geen gewelddadige emblemen en tekesn mee worden gedragen. Maar in het geval van de Palestijnen is dit natuurlijk weer toegestaan. De PFLP is een verboden organisatie en zou in Nederland nooit officieel een kantoor kunnen hebben. Daarom zou zo'n teken ook hier niet gedragen moeten worden.

No comments: