Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, March 18, 2008

Heimwee naar een dictator

Door Keesjemaduraatje
"Vrijheid en democratie, dat is wat de Amerikanen wilden brengen naar Irak. Maar nu 5 jaar later is vrijwel iedereen het erover eens, dat de invasie niet het beloofde heeft gebracht"

Saddam Het NOS journaal van 18.00 uur (minuut 11:30) gaat uitgebreid in op de heimwee gevoelens die de mensen in Jordanie voor de opgehangen dictator Saddam Hoessein hebben. Met name de Palestijnen vonden de dictator een hele toffe peer en het NOS-journaal neemt dat soort praatjes natuurlijk maar al te graag over.Volgens mij heeft het NOS-journaal nu wel het toppunt van anti-democratische en anti-westerse propagandagehalte bereikt en is dit bericht helemaal niet meer te toppen. Maar we hebben de laatste jaren gezien dat het altijd nog erger kan.

Help, waar kan ik heen? Denemarken?

http://player.omroep.nl/?aflID=6711906&md5=d373e5c382b4655176d4ae476df32719 (vanaf minuut 11:30)

No comments: