Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, March 18, 2008

Heimwee naar een dictator

Door Keesjemaduraatje
"Vrijheid en democratie, dat is wat de Amerikanen wilden brengen naar Irak. Maar nu 5 jaar later is vrijwel iedereen het erover eens, dat de invasie niet het beloofde heeft gebracht"

Saddam Het NOS journaal van 18.00 uur (minuut 11:30) gaat uitgebreid in op de heimwee gevoelens die de mensen in Jordanie voor de opgehangen dictator Saddam Hoessein hebben. Met name de Palestijnen vonden de dictator een hele toffe peer en het NOS-journaal neemt dat soort praatjes natuurlijk maar al te graag over.Volgens mij heeft het NOS-journaal nu wel het toppunt van anti-democratische en anti-westerse propagandagehalte bereikt en is dit bericht helemaal niet meer te toppen. Maar we hebben de laatste jaren gezien dat het altijd nog erger kan.

Help, waar kan ik heen? Denemarken?

http://player.omroep.nl/?aflID=6711906&md5=d373e5c382b4655176d4ae476df32719 (vanaf minuut 11:30)

No comments: