Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, March 29, 2008

Islamisering op Teevee

Door Keesjemaduraatje
Waarom kijk ik toch steeds weer naar de Staattelevisie? Je wordt er helemaal niet goed van om steeds maar weer te zien dat parlementariers, semi-intellectuelen en bij elkaar geraapt volk in een studio zitten en onzin aan elkaar vertellen. Het kijkpubliek moet dat allemaal maar pikken. Bovendien wordt pijnlijk duidelijk hoe ver de islamisering al voortgeschreden is, zonder dat de mensen het door hebben.

Bij NOVA zaten Monique van de SIOE-Nederland en haar man in het publiek. Aan tafel zat een man van de AEL naast ex-Minister Kamp (VVD). Het is natuurlijk godsgeklaagd, dat een terrorist van de AEL, die nota bene Hezbollah ondersteunt, aan tafel bij NOVA mag zitten en dat de mensen van de SIOE in het publiek moeten zitten en meteen onderbroken worden als ze iets willen zeggen. Het is alsof Clairy Polak echt knettergek is geworden. De man van AEL wist goed uit zijn woorden te komen en was overtuigend. Hij zei bijvoorbeeld: "De moslims in Nederland hoeven de islam niet aan ongelovigen uit te leggen. Ze hoeven zich alleen aan de wet te houden". Hij heeft volkomen gelijk en Clairy was natuurlijk niet voldoende belezen en geinteresseerd om te weten dat de AEL tegen integratie is. Dus werd er niet doorgevraagd.

De mensen van de SIOE-Nederland zijn ongeschoold en onvoorbereid. Stotterend en haperend zeiden ze de verkeerde dingen. Ik ben blij dat ik daar niet hoefde te zitten. Vanavond zitten ze al weer in Rondom Tien. Waarom zit daar geen Mevrouw Hoeiboei, een Peter Breedveld of een Keesjemaduraatje? Waarom laten de intellectuelen onder de anti-islam-strijders het zo snel afweten? Ik kan alleen maar voor mezelf spreken. Omdat ik niet als Wilders-aanhanger aangekondigd wil worden. Ik ben alleen aanhanger van mezelf en zelfs dat niet altijd en laat mij bovendien niet in een hokje duwen.    

Salahedin_2 Gisteravond Pauw en Witteman. De interessante Ciska Dresselhuis neemt eindelijk afscheid als hoofdredacteur van Opzij en maakt nog wat opmerkingen over islamisering en emancipatie. Ciska heeft altijd geweigerd om vrouwen met hoofddoeken aan te nemen, omdat ze dat niet geemancipeerd genoeg vindt. Die hoofddoeken dan. Ze vertelt terloops dat haar opvolger daar anders over denkt. We kunnen dus verwachten, dat ook het blad Opzij binnenkort ten prooi valt aan de algemene hysterie en de Meiden van Hallal als ontzettende vrije vrouwen gaat vieren.

Wel leuk was, dat Ciska naast de rapper Salah Edin zat, die per ongeluk voor Mohammed B. was aangezien en wiens foto in Fitna opgenomen was, en bij het thema schoonheidsoperaties het woord "vagina" liet vallen. Ze keek even opzij naar de Marokkaanse rapper en zij: " Oh wat eng he, zo'n woord". Grandioze televisie. Jammer dat ze weg gaat.

Zo kabbelt het maar door. Geen enkele parlementarier of TV-commentator of andere bobo komt op het idee te zeggen: " Goed dat het nog kan in Nederland. Een filmpje over de gewelddadige uitwassen van de islam maken"

10 comments:

Peter Siebelt said...

De mensen van de SIOE-Nederland zijn makkelijke slachtoffers en worden juist uitgenodigd omdat ze ongeschoold zijn in het omgaan met media-maffiosi als Pauw en Witteman of selectieve broekpoepers als Cees Grimbergen. Dat hoort bij het belachelijk maken van niet-professionele andersdenkenden.
Pauw, Witteman, Grimbergen of Polak kijken wel uit om mensen uit te nodigen als mevrouw Hoeiboei, Peter Breedveld, Keesjemaduraatje of ondergetekende ? Daar durven ze hun vingers niet aan te branden.

Jammer dat Ciska Dresselhuis afscheid neemt als hoofdredacteur van Opzij.
Haar opvolgster zal waarschijnlijk een soort aftreksel zijn van een van de oprichtsters van Opzij, Hedy d’Ancona.

De rapper Salah Edin heeft het aan zich zelf te danken dat hij voor Mohammed Bouyeri werd aangezien. Hij heeft zoveel als mogelijk het uiterlijk van Bouyeri aangenomen als een soort image. Hij verdient er zelfs geld mee. Overigens is het niet de eerste keer dat hij voor deze smerige moordenaar werd aangezien. Dagblad Dag plaatste eerder al eens zijn foto bij een artikel over Bouyeri.

philippine said...

Keesjemaduraatje, en Peter Siebelt, bedankt. Ga AUB zo door.

Willem said...

Ook ik ben via journalistieke contacten gepeild om aan de discussie in Nova en Rondom Tien deel te nemen. Waarom ik nee heb gezegd is de consequent onevenwichtige en oneerlijke benadering door de betrokken programmamakers.

'Het is onmogelijk op basis van vooringenomenheid een goed journalistiek programma te maken', luidde mijn letterlijke antwoord.

Steady Freddy said...

Of de foto van rapper Salah Edin echt per ongeluk gebruikt is in de film van ome Wilders betwijfel ik! Het kan ook pesterij geweest zijn van Geert Wilders. Ook het vernoemen als bronvermelding van NMO InFocus op de aftiteling van zijn filmpje zou je zo kunnen opvatten aangezien het er in de gebruikte beelden nergens duidelijk wordt welke beelden het zouden zijn geweest?

Wat mij opviel aan de uitzending van NOVA politiek is de vooringenomenheid van de jongentjes en meisjes van NOVA om maar geen heikele punten te benoemen zoals de vraag van jongerenwerker Mohamed Azahaf aan minister Hirsch Ballin waarom een demonstrant met een pamflet waarin teksten van Wilders stonden maar waarvan de woorden moslim en Islam waren veranderd in joden en Jodendom wordt opgepakt en andersom niet? Die vraag werdt door Twan Huys afgekapt. Ook zijn handreiking naar de PVV stemmer naast hem met de vraag: ‘Hoe gaan wij, beide geboren in Nederland samen ervoor zorgen dat we met elkaar kunnen samenleven in dit land?’ werd snel afgekapt want men zat er niet om de problemen op te lossen, enkel om in stand te houden, zoveel werd mij wel duidelijk.

Grappig om te zien hier dat men er eigenlijk graag bij had gezeten om de media eens te vertellen hoe het zit maar men a. niet als Wilders stemmer gezien wil worden. De vooringenomenheid van bepaalde programmamakers zijn nog geen reden om je enkel en alleen op weblogjes te uiten en dan vanaf de zijlijn een beetje meewarig te klagen.

@ Peter Siebelt. Als je zo enorm lang doet over een filpje van 15 minuten heb je tijd zat om te ontdekken dat die foto niet van Bouyeri is maar van de rapper. Ik geloof er niks van dat Wilders, Bosma en consorten zo naïef zijn.

@ Het is zeker goed dat het nog kan in Nederland. Een filmpje over de gewelddadige uitwassen van de jihadisten te maken, maar net als Wilders maak jij de simpele link naar DE islam. Dat is te makkelijk en goedkoop. En dan krijg je tegenfilmpjes met dezelfde simpele en naïeve beelden over Amerikanen die martelen, Israëlische soldaten die Palestijnse jochies klappen geven.

En zo blijven alle tegenstellingen overeind.

SF

wies said...

Rondom-10: Grimbergen liet als 'goede debatleider' één van de belangrijkste vragen verzanden.
De PVV man stelde de vraag aan de buurtwerkster (als toelichting op haar verhaal dat ze 'vrij' was):
'En wat doe je dan als de salafisten de meerderheid gaan vormen en de hoofddoek gewoon voorschrijven?' - of iets in die geest.
Een vraag die model kan staan voor de vele voorschriften die door demografie alleen al plaats kunnen vinden.

Ook bleef verhuld dat soefi's en alevieten eigenlijk met de nek worden aangekeken door de 'echte' gelovigen.
Correct me if I'm wrong.
Welke moslimleider spreekt dat tegen?
(ik heb ook meer behoefte aan uitspraken van gezaghebbenden dan van de straat.
Maar die staan weer onder invloed van de boven hen gestelden).

En zoiets als Rondom-10 noemt men debatteren!?
Elkaar leren kennen? Elkaar leren begrijpen?

Het zal wel bij het 'oude' debatteren blijven; net als in en slecht huwelijk.
Zelfs Wilders zal warhoofdige reacties krijgen, zoals ook in de Kamer.
En dan wordt het ruzie-sfeer, alhoewel Wilders kalm zal blijven en z'n vragen zal herhalen - maar geen antwoord zal krijgen.

Ik ben het eens met Steady Freddy: 'En zo blijven alle tegenstellingen overeind'.

Nu is er (opgelucht) wederzijds wat geknuffeld - dan worden de messen weer geslepen.
En komt men weer met: ontwijken, taqqya, jij-bakken, jullie 'moeten' etc. de al gevoerde 'debatten' overdoen.
De Haagse iman had een schitterende reactie: heeft nu (!) geen behoefte aan rel-protest, want dit keer is de regering het met hem eens (of v.v.).
Sic !!!! iets om over na te denken.....

jelle said...

Steady Freddy heeft in Fitna geen voorbeelden gezien van moslims die het slachtoffer werden van de door Salah Edin bewonderde islamieten.
Natuurlijk niet.
Typisch voorbeeld van een NMO-medewerker, of scheer ik de NMO-medewerkers nu over één kam?

Wilders verdient alleen al ´n compliment voor z'n filmpje juist omdat ie Mo B. als Salah Edin afbeeldde.
Beetje humor kan toch geen kwaad?
Of had Salah Edin liever 2 knieschoten gehad?
Zoals ie Wilders toewenst?

De dialoog aangaan met jihadisten als die v/d NMO?
Dat gelieg en gedraai van dat omroepje ben ik eigenlijk zat.
De NMO vertegenwoordigt natuurlijk niet DE islam, moeten we maar denken.
DE islam liegt niet tegen ongelovigen, toch Alfred?
Of heb ik iets niet goed gelezen in die heilige Donald Duckjes van jullie?

Peter Siebelt said...

EEN ‘HEMELSE’ OPLOSSING
In een warme zwoele sfeer zit ik onderuit gezakt aan het Amsterdamse strand - omringt door multiculturele schoonheden - te genieten van een overheerlijke kleurrijke maaltijd. Deze bestaat onder meer uit een rijkelijk gevulde couscous, Griekse specialiteiten, Spaanse paella en Italiaanse pasta’s.

Terwijl ik een teug neem van een heerlijke Franse Mersault wordt mijn hemelse droom wreed verstoord door een niet aflatend en oorverdovend telefoongeluid.
Nadat ik op de tast eindelijk de hoorn heb gevonden klinkt een schelle stem:
‘Nou heb je het gezien? Heb je het gehoord?’.

‘Uh, uh, wat gezien-gehoord?’, is mijn slaperige reactie.

‘Nou die uitzending van Rondom 10 over de Fitna-film van Wilders’, klinkt het ietwat geïrriteerd, waarop ik in half verdoofde toestand herhaal, ‘ja maar …, wat gezien-gehoord?’

Op een enigszins hijgende en triomfantelijke wijze krijg ik als antwoord: ‘Nou die Wilders, hij komt wel met schokkende beelden over de isss-laaaaaaaa-ha-haam maar hij draagt geen oplossingen aan’.

In een klap is mijn verdoofde toestand over gevolgd door een enorme lachstuip met korte onderbrekingen waarin ik stamel: ‘stop, stop, sto-hop’. Hierdoor moet de andere kant van de lijn helaas even wachten op het spontane antwoord dat uit mijn geest borrelt:
‘Geen oplossingen? Woeh-ha-haaa, geen oplossingen?, na drie decennia lang mislukt ‘multicultureel’ linkse kerk gelul voor eigen politiek gewin ten koste van de gemeenschap (inclusief de moslims) en de verspilling van honderden miljoenen euro’s aan gemeenschapsgeld, geen oplossingen? Woehoe-hoe-haa… geen oplossing? Indien ik Wilders was zou ik aan betweters zoals jij antwoorden: Nou de oplossing is simpel, de gevestigde politiek heeft haar onkunde, haar onmacht lang genoeg getoond: stem op mij.’ Daarna verbreek ik de verbinding, deponeer de hoorn naast de haak en val onder het monotone geluid van ‘tuut, tuut, tuuuuuut’, weer heerlijk in slaap. Terug naar de multiculturele dromen.

Eric said...

Zag toevallig een programma van de RKK (?) met een halal meid, bisschop en pkn'er, net terug van zijn boete doen reis naar Egypte. Het ging over Wilders. En dus ging de helft van het programma over WAAROM Wilders geradicaliseerd is. Dat wordt als een feit gepresenteerd. Maar of dat waar is of niet, who cares, dat is niet de issue. Of Wilders een punt heeft, nauwelijks aan bod gekomen. De NL TV zucht onder een massaal groepthink verschijnsel, hoe komen we hier van af in dit land? Gelukkig is er internet.

keesjemaduraatje said...

ja, die discussie van Kruispunt ben ik net aan het downloaden. Interessant dat de PKN, waar ik eigenlijk ok toe behoor, nu helemaal op de grond gaat liggen en alvast gaat roepen: "sorry, sorry"
Waarschijnlijk omdat ze zelf al helemaal niets meer geloven.

jelle said...

@Steady Freddy(NMO)
Zinloos debat tussen moslims en christenen
http://www.nd.nl/Document.aspx?document=nd_artikel&id=111419