Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, March 30, 2008

Rondom Tien

Door Keesjemaduraatje
aanvankelijk was ik wel verbaasd, dat Monique SIOE en haar man toch niet in de uitzending van Rondom Tien  plaats hadden genomen, maar ik hield toch al mijn hart vast, dus dat was toch niet zo erg. Er waren enkele andere, meer belezen personen uitgenodigd, die op treffende wijze toch het anti-islam standpunt wisten te verwoorden.
Mounia Lucas Hartong van Het Vrije Volk werd als "PVV" ondertiteld, zonder daarbij te schrijven, dat hij kandidaat lid van de Tweede Kamer voor de PVV is geweest. Lucas wilde op een rustige en beheerste manier de nadelen van de islamitische ideologie uitleggen. Helaas zat daar een Mounia Ziani, een Marokkaanse buurtwerkster uit Rotterdam-Lombardije, die er steeds weer doorheen tetterde en eigenlijk niet bereid was een ander uit te laten praten.

Fatimazhora Die leuke Surinaamse mevrouw uit Amsterdam-Slotervaart, Fatima Zohra, die zoveel voor de Marokkaanse jongens doet, die bleek nu een zwarte hoofddoek op te hebben en ze liet zich ook allerlei radicale uitspraken ontlokken, onder andere dat Wilders met Hitler te vergelijken zou zijn. Ze had beter kunnen vertellen wat ze allemaal aan buurtwerk doet en dat ze door haar werk ergere dingen weet te voorkomen. Dan hadden we daar zeker wel waardering voor kunnen hebben. Nu kwam ze heel fanatiek en onverdraagzaam over.
De mensen die zich een beetje met deze materie bezig houden, weten natuurlijk dat Fatima Zhora een activiste van de Internationale Socialisten is, die onlangs nog opriep "op te trekken naar Den Haag" en de film van Wilders te verbieden. Je bent tenslotte aanhanger van Trotzki of je bent het niet. Zo is het ook nog eens een keer.

No comments: