Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, March 21, 2008

Solidariteit met Sdrot

Sdrot_2

Dagelijks worden er raketten op Sderot afgevuurd. Elke dag een aantal keer. Op huizen, scholen, supermarkten en speelplaatsen. Bij luchtalarm hebben de bewoners 15 seconden om een schuilkelder te bereiken. Dit, terwijl er in Sderot een groot gebrek aan schuilkelders is.

De wereld doet niets. Daarom organiseren wij op 2 april een solidariteitsbijeenkomst.
Knesset-lid Shai Hermesh en 2 jonge inwoners van Sderot doen u verslag van de gevolgen op het dagelijks leven. Shai Hermesh was 15 jaar burgemeester van Sha’ar Hanegev, nabij Sderot, en is inwoner van kibboets Kfar Aza in de regio.

Betuig uw solidariteit op woensdagavond 2 april om 20:00 uur.

Collectieve

No comments: