Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, March 07, 2008

Wat nou, levenslang?

Door Keesjemaduraatje

Ja, ja, ik ga nog wel commentaar leveren op het oordeel levenslang tegen Marcel Theunissen, de moordenaar van Louis Sévèke. Ik zie opeens een heleboel lezers op mijn weblog verschijnen, die allemaal willen weten:
"Wat vindt Keesjemaduraatje ervan?"
Jullie hebben de rechter gehoord, wat moet ik er nog verder over zeggen?
Volkert van der Graaf krijgt 18 jaar en Marcel Theunissen krijgt levenslang. Denk daar maar eens over na. Twee neurotische autisten bij elkaar, waar het Pieter Baan Centrum geen gekheid bij kon vaststellen. Ik kan er ook niet méér over zeggen.

Wat ik er van vind? Eerlijk zeggen? Ik vind het te lang. Hij had TBS moeten krijgen. Op de rechtzitting bleek duidelijk dat het een gestoorde en argwanende persoonlijkheid is, die zelfs in een fabrieksarbeider in Antwerpen nog een agent van de geheime dienst of de krakersmaffia ziet. Dat heeft hij in het Pieter Baancentrum mooi weten te verbergen en daarom gaat hij nu levenslang achter de tralies, terwijl Volkert binnenkort al weer een stage buiten de gevangenis mag gaan lopen.

    

1 comment:

miss moneypenny said...

Ik denk dat je gelijk hebt Keesje.