Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, March 07, 2008

Wat nou, levenslang?

Door Keesjemaduraatje

Ja, ja, ik ga nog wel commentaar leveren op het oordeel levenslang tegen Marcel Theunissen, de moordenaar van Louis Sévèke. Ik zie opeens een heleboel lezers op mijn weblog verschijnen, die allemaal willen weten:
"Wat vindt Keesjemaduraatje ervan?"
Jullie hebben de rechter gehoord, wat moet ik er nog verder over zeggen?
Volkert van der Graaf krijgt 18 jaar en Marcel Theunissen krijgt levenslang. Denk daar maar eens over na. Twee neurotische autisten bij elkaar, waar het Pieter Baan Centrum geen gekheid bij kon vaststellen. Ik kan er ook niet méér over zeggen.

Wat ik er van vind? Eerlijk zeggen? Ik vind het te lang. Hij had TBS moeten krijgen. Op de rechtzitting bleek duidelijk dat het een gestoorde en argwanende persoonlijkheid is, die zelfs in een fabrieksarbeider in Antwerpen nog een agent van de geheime dienst of de krakersmaffia ziet. Dat heeft hij in het Pieter Baancentrum mooi weten te verbergen en daarom gaat hij nu levenslang achter de tralies, terwijl Volkert binnenkort al weer een stage buiten de gevangenis mag gaan lopen.

    

1 comment:

miss moneypenny said...

Ik denk dat je gelijk hebt Keesje.