Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, April 08, 2008

De nieuwe Rabbae

Door Keesjemaduraatje
Je weet soms niet wat er met de StaatsTeeVee aan de hand is. Kunnen ze geen goede gasten krijgen of kiezen ze bewust de meest radicale types als gast in de praatprogramma's uit? Weten ze niet dat ze voortdurend mensen van de Internationale Socialisten op de buis brengen. Die de meest radicale uitingen van desintegratie doen? Die helemaal niet naar integratie streven, maar juist het vuurtje op willen stoken?

Vanochtend keek ik even naar het NCRV programma Goedemorgen Nederland en daar zaten ze alle twee: Mohammed Rabbae en Tofik Dibi. Twee extreem linkse activisten en lid en ex-lid van Groenlinks in de Tweede Kamer. Wie van beiden is nu het gevaarlijkst?

Is Tofik Dibi, die zich voortdoet als naïve en gematigde moslim die geheel ten onrechte werd opgepakt toen hij met de IS stond te demonstreren op de Dam, het gevaarlijkst

No comments: