Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, April 19, 2008

Gestrand op Borkum

Ja, Keesjemaduraatje hier nog even. We zitten vast op Borkum. Dat is een Duits waddeneiland. Oostenwind met windkracht 6. Daar kan je niet tegenop zeilen. We willen naar Helgoland en dat ligt midden op zee. Dus wachten, wachten, wachten . Op een saaie en verlaten haven net buiten Borkum.

We hebben goed te eten en discusieren intussen over allerlei thema's van maatschappelijk belang.  Zelfs als het schip in de haven ligt gaat het als een gek te keer en wordt je er zeeziek van. 'T is maar dat jullie het even weten.

Morgen varen we toch nog uit naar Helgoland en de verwachting is, dat we dan weer twee dagen vast zitten wegens stormachtige Oostenwind.

Tot dan.

1 comment:

Dirk said...

Op Borkum staat een flowrider, daar kun je nog best wel lol mee beleven.