Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, April 02, 2008

Leve 31 november 2007

Door Keesjemaduraatje
De media struikelen weer over elkaar heen, om maar te berichten over de zogenaamde afgang, de zogenaamde ontmaskering en gewenste demontage van Wilders. Volgens mij zitten daar hoofdredacteuren, die de machthebbers en de politiek heel erg nodig hebben. Ik heb geen enkel bericht gezien over de foute datum die boven "het vod" van de Minister van Justitie stond: Éénendertig November Tweeduizendenzeven. Geen enkele rubriek of talkshow of journaal die het aandurft om daar eens over te berichten.

Citaat
Wat is er werkelijk gebeurd?
Geert Wilders was inderdaad van plan om in de film Fitna een stuk uit de Koran te scheuren. Dat heeft hij niet tegen de Minister gezegd. In die zin spreekt hij de waarheid. De Minister wist het toch, doordat de bewakers of een andere instantie of persoon het aan de Minister heeft verteld. Dat kan de Minister niet aan de Tweede Kamer vertellen. Dan zou namelijk blijken dat de bewakers van Geert Wilders ook tegelijkertijd zijn oppassers zijn. Net als bij Ayaan Hirsi Ali het geval was.
In die zin spreekt de Minister ook de waarheid als hij zegt dat hij al over de inhoud van de film Fitna wist.
Tegelijkertijd liegen ook zowel Geert Wilders als de Minister. Wilders was werkelijk van plan om in zijn film ergere beledigingen op te nemen. De Minister liegt als hij zegt dat Wilders dat in een gesprek aan hem heeft laten weten.
Klaar. Punt erachter.
Geen Parlementaire Enquete meer nodig.

Voornemen

4 comments:

Mark d'Aviano said...

Hoe weet jij dat Geert Wilders inderdaad van plan was een stuk uit de Koran te scheuren? Kristallen bol?

Eric said...

maar de minister heeft altijd publiekelijk ontkend de inhoud te kennen

keesjemaduraatje said...

@Mark: we weten helemaal niets. Ik weet alleen dat er iets helemaal niet klopt.

möök said...

Ik ben bang dat dit verlamde kabinet nog maar één doel heeft, niet struikelen, niet vallen en gewoon blijven zitten zodat er niet vroegtijdig een kabinet Wilders-Verdonk kan komen. Ik denk dat men ver gaat in dat streven...