Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, April 22, 2008

Vast op Helgoland

Andere mensen gaan kegelen of zeilen bij Griekenland. Noordzeezeilen is toch wat anders.
De windbuien zijn nog sterker geworden, tot windkracht 8, en daarom blijven we nog langer op Helgoland. De wind waait zo hard, dat het schip ook in de haven heen en weer geslingerd wordt. Daar wordt ik zeeziek van. Als ik dan weer de wal op ga, wordt ik landziek. Dat duizelt ook.

De spoorbrug achter het Eider sperrwerk is dicht tot vrijdag. Dus we zitten een beetje vast. Maar het komt allemaal weer goed. Morgen gaan we alvast door het Eidersperrwerk en dan gaan we vrijdag onder de spoorbrug van Friedrichstadt door. Friedrichstadt, dat overigens door Hollanders gebouwd is. Wat weer bewijst dat wij als klein volk toch ook wel grootse dingen kunnen presteren. Zaterdag in Kiel.

Tot gauw.

Keesjemaduraatje

No comments: