Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, June 10, 2008

De boot van Kimi Räikkönen

Door Keesjemaduraatje
In Helsinki is een hele sjieke gasthaven, midden in het centrum. De motorboten en zeiljachten van miljonairs die de stad bezoeken liggen er. Op een gegeven moment zag ik iemand heel erg moeilijk doen met een ferrari en een fotomodel erbij. Ik vroeg wat er aan de hand was en toen bleek dat de formule 1 coureur Kimi Räikkönen te zijn.

Kimi Räikkönen had net een heel duur motorjacht gekocht, maar een maat van hem voer het jacht even naar de haven en toen liep het schip op een rots. Boot kapot. Later werd het schip toch nog de haven in gevaren.
Je ziet op de foto links het schip van Kimi Räikkönen en rechts ons schip.

Raikonen

1 comment:

Willem said...

Räikkönen heeft waarschijnlijk een droger aan boord.