Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, June 20, 2008

Mevrouw Hoeiboei is er gloeiend bij

Door Keesjemaduraatje
Nu de Authoriteiten die boven ons gesteld zijn het niet lukt om Geert Wilders weer terug in zijn hok te krijgen, moet er toch iets gebeuren tegen het vermeende "racisme" en de de rechts-populistische wildgroei op het internet en in de opiniepeilingen.  Gregorius Nekschot was het eerste slachtoffer. Met tien man zijn huis bestormen en hem 1,5 dagen opsluiten. Dat zijn methodes die zelfs in de hoogtijdagen van de kraakbeweging niet voorkwamen.

Nu is Mevrouw Hoeiboei aan de beurt. Het MDI heeft een aanklacht tegen haar ingediend, vanwege enkele vermeend discriminatoire artikelen op het beroemde weblog hoeiboei.web-log.nl. Vanavond om 18.00 uur moet ze op het politiebureau Surinameplein 118 te Amsterdam verschijnen om zich te verantwoorden.

Wat mij vooral verontrust, is de vlekkeloze samenwerking tussen het Meldpunt Discriminatie Internet, de PvdA Stadsdeel Baarsjes en de politie. Een nieuwe dictatuur verschijnt op het toneel.

Annelies, we staan achter jou. 

4 comments:

Molly-Bolly said...

Ook het CDA en de PvdA werken redelijk goed samen als het gaat om het Internet te reduceren tot een politiek-correct huppelkutkanaal. Het internet is tenslotte rechts en godslasterlijk, en dan is een plus een al snel twee.

Het ideaal is om uiteindelijk het Internet te reduceren tot 2 websites, waar Andries Knevel (kanaal 1) en Clairy Polak (kanaal 2) ons verder zullen informeren over hoe het gaat met Nederland, de integratie en de multikul. De verwachting is dat het snel een stuk beter zal gaan met Nederland...

jelle said...

Vergeet niet kanaal 3.
Steady Freddy.
Het Verzets-kanaal.
Voor al uw komische geschiedsschrijving.
Zijn baas zegt dat in WW2, dus van 1930 tot 1945, zegt zijn baas, 70.000 Marokkanen gesneuveld zijn om de joden te redden en om Nederland te bevrijden.
SteadyFreddy komt natuurlijk wel uit 'n Verzets-familie.
Met veel Doden.

bottehond said...

Ola Keesje

Mooie column op het open riool over deze toestand.Volgens Stan de Jong is HVV de volgende, dus jij zal ook wel ergens op een lijstje staan. Hoe dan ook: inderdaad, we staan achter jou, Annelies!

keesjemaduraatje said...

@Botte Hond: het gras is groen voor de haas
Graag nogmaals contact opnemen met mailformulier in de linker bovenhoek