Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, July 05, 2008

Vrijdenkersruimte, the movies

Door Keesjemaduraatje
Er is veel waardering voor de filmpjes van de opening van de Vrijsprekersruimte, die Keesjemaduraatje op de website Dumpert.nl heeft geupload. De ene film laat de toespraak van Fleur Agema (PVV) zien en de andere film toont de toespraak van VVD leider Mark Rutte.

Intussen zijn beide filmpjes reeds 13.000 keer bekeken en de waardering (kudos) is zo hoog dat beide films reeds in de top-tien van Geenstijl staan.  Zo zie je maar weer, dat een weblogger kan schrijven en schrijven, maar bewegende beelden doen het toch het beste.

Dumpert doet het even niet, maar hier staan ze op Youtube:
Fleur Agema (PVV) in de Vrijdenkersruimte
Mark Rutte (VVD) opent de Vrijdenkersruimte

Ik heb twee verslagen op Het VrijeVolk gezet. Helaas doet ook de software van het VrijeVolk het niet goed. Misschien komt dat omdat ik binnen een uur twee keer iets gepost heb. Dus daarom zet ik beide links hier even neer.

Het VrijeVolk: De filmpjes
Het VrijeVolk: het verslag

Nou weten jullie weer alles.

No comments: