Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, August 09, 2008

Daar gaat ie...

Duyvendak_115201h

Opeens zie ik een heleboel bezoekers van Geenstijl hier langs komen. Dat komt doordat de link die in de comments van Geenstijl staat naar de verkeerde bladzijde verwijst.

Bedoeld is deze link: http://keesjemaduraatje.web-log.nl/keesjemaduraatje/2005/12/weg_met_groenli.html

Daar wordt verwezen naar informatie die al in eerdere publicaties van de Telegraaf en "Rara wie ben ik" van Peter Siebelt staat. Namelijk dat Rene Roemersma (huisgenoot van Wijnand Duijvendak) verdacht werd van lidmaatschap van Rara.

Update: Krijg net van een kraakvriendje van mij te horen dat Rene Roemersma niet in hetzelfde pand woonde als Wijnand Duyvendak. Dat was iemand anders, waar de politie naar op zoek was. 

No comments: