Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, October 25, 2008

De boeken van Keesjemaduraatje

Door Keesjemaduraatje
Jullie vragen je misschien soms af waar ik het allemaal vandaan heb. Boeken. Vele boeken. Op Youtube staat een filmpje waarin ik al mijn " Holy Books" laat zien:


Jullie hebben geluk. Binnenkort zijn al deze boeken via internet, online, te koop. Daar zijn hele bijzondere antiquarische boeken bij, zoals "Institutio", van Johannes Calvijn, de grondlegger van het Nederlandse Protestantisme. Ik wou bijna zeggen van het Gereformeerde geloof, maar dat is natuurlijk Abraham Kuijper. Bovendien een heel bijzonder boek dat eigenhandig door Saddam Houssein geschreven is. Je moet toch wat. Maar ook de autobiografie van Ayaan Hirsi Ali.

Tegen de tijd dat het allemaal te koop staat zal ik julie waarschuwen.

No comments: