Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, October 28, 2008

De laatste reis van Marie-Reine (24)

Door Keesjemaduraatje
Op dit weblog is al eerder geschreven over de begravenis van Marie-Reine. Vanavond wordt op Llink de documentaire die zij in Kameroen maakte uitgezonden.

Kameroen_rivier_2In Warzone laat studente Marie-Reine (24) zien hoe het Nederlandse Liliane Fonds in haar geboorteland Kameroen probeert doofstomme meisjes uit de handen van prostitutiebendes te redden en hoe gehandicapte pygmeekinderen in het oerwoud worden opgespoord en geholpen. Tijdens haar verblijf wordt ze gestoken door een malariamug. Kort na terugkomst overlijdt Marie-Reine aan de gevolgen daarvan. Het Warzone-avontuur was haar laatste reis.

Warzone, di 28/10 23:30 Ned 2

Zie ook het Trouw artikel over de familie Mengue me Fouda deel 1  en deel 2.

No comments: