Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, October 12, 2008

Madura in Schotelcity

Door Keesjemaduraatje
Ik laat nog even een foto van de schuur zien, want het is nu klaar.
Schotelcity
Jullie denken nu misschien dat ik in Schotelcity woon en dat ziet er ook zo uit. De twee schotels op de achtergrond zijn van een Christelijke Iraakse familie uit Koerdistan of zoiets. Nadat ze asiel hebben gekregen werd de pas geboren dochter Beatrix gedoopt. Soms gaan ze barbequen en heel harde muziek draaien en dan ben ik aan het metselen en dan denk ik: "Ik hoef helemaal geen verre reizen te maken, want ik heb het buitenland naast de deur"  Zo ontzettend tolerant en multicul kan Madura dus ook zijn, mensen.
Verder alles goed. Nu de crisis voor de deur staat gaan de mensen zich weer terugtrekken op hun eigen domein en de dingen thuis leuk maken. Mijn 2 meter hoge muur om de tuin is klaar en ik ben al weer bezig nieuwe plannen te maken wat ik allemaal kan opknappen.
Ik ben met twee cursussen tegelijk bezig, namelijk Service Management en Project Management (Prince2). Je moet toch wat. Eigenlijk moet ik nu hard zitten  te studeren, maar jullie willen ook wel weer eens iets lezen.

1 comment:

miss moneypenny said...

Je bent goed bezig Keesje!