Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, October 12, 2008

Moslimfeministe noemt Keesjemaduraatje

Norak Dat is ook wel leuk, dat het PvdA Statenlid Nora Kasrioui op haar website een link naar Keesjemaduraatje zet! Dat kwam namelijk zo. Ik was in juni op een bijeenkomst over moslimfeminisme in de bibliotheek van Breda en ik was van plan een hele negatieve berichtgeving te produceren, want feminisme en islam gaan natuurlijk nooit en nimmer samen. Maar ik vond die Nora Kasrioui zo'n leuke vrouw en ze presenteerde het zo leuk en ze is zo enthousiast en ze leek zo op Professor Marli Huijer. Dus toen heb ik een heel genuanceerd bericht geschreven waarin ik Ceylan Pektas Weber en Famile Arslan bekritiseerde, vanwege hun fundamentalistische moslim uitspraken en Nora vergeleek ik met Ayaan Hirsi Ali. Dat is voor mij een compliment. En nu wordt ik ook weer genoemd, dus het is allemaal ergens goed voor geweest.

No comments: