Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, October 12, 2008

Paul de Leeuw schaamt zich nergens voor

Door Keesjemaduraatje
Er zijn vier TV programma' s in een week die ik absoluut moet zien. Direct life of via Uitzending gemist.
Op vrijdagavond is dat de reality soap met Frans Bauer en Marianne Weber, op zaterdagavond is dat Paul de Reich_2 Leeuw en daarna Koefnoen en op zondagavond is dat "Jan Smit, de zomer voorbij". Alleen nu op dit moment kan dat niet omdat mijn vrouw zit te kijken naar de Grosse Fernsehpreis, gepresenteerd door Thomas Gottschalk en waar life te zien zal zijn dat de beroemde literatuurcriticus Reich Ranicki, de Fernsehpreis weigert, vanwege de slechte kwaliteit van de Duitse TV.

De kwaliteit van Paul de Leeuw gaat de laatste tijd schreeuwend omlaag. Gisteren was het optreden van Gretta Duisenberg in zijn show het historische dieptepunt. Ze beweerde met droge ogen, dat er op de Gazastrook veel gehoorschade bij kinderen ontstaat doordat de Israelische straaljagers voortdurend Gretta_duisenberg2 door de geluidsbarriere knallen. Boze boze Israelis toch weer. Daarom moeten er voor die arme Palestijnse kinderen gehoorapparaten ingezameld worden en daarvoor mocht ze bij Paul de Leeuw optreden. Walgelijke antisemitische propaganda op de VaraTeeVee.

De werkelijke oorzaak van de gehoorschade bij Palestijnse kinderen is natuurlijk, dat de miljoenen aan Europese hulp in de zakken van de PLO- en Hamas functionarissen is verdwenen. Dat er geld voor wapens is uitgegeven en dat de corruptie in "Palestina" hoogtij viert. Daardoor zijn de kinderen niet ingeent tegen mengitis en krijgen ze hersenvliesontsteking. Dat zouden ze niet zo snel krijgen als er eindelijk eens een normale afwatering gebouwd zou worden, maar de strijders hebben het te druk met het bouwen van knullige eentrapsraketten die ze als symbolische daad naar Sdrot schieten. Maar daar hoor je op de VaraTeeVee niemand over.

No comments: