Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, November 04, 2008

Als Obama wint...

Door Keesjemaduraatje
Gisteravond zei ik dat al, maar mijn zoon wees erop dat de afgelopen twee verkiezingen de Democraten ook al op winst stonden en de presidentsverkiezing uiteindelijk toch verloren. Klopt. Maar nu ziet het er toch slecht uit.
HostagesWat gebeurt er als Obama vandaag wint? Worden dan alle Internationale Socialisten, GroenLinks, SP, PvdA, VARA en VPRO-adepten opeens pro-Amerika? Dat zou dan wel weer een positief effect zijn. Ik vrees van niet. Vanuit de burelen van de Moslimomroep ontving ik al weer een document waaruit blijkt dat Obama een pion van conservatieve bankers is. Dat heb ik hier niet gepubliceerd. Waarom niet?
Omdat het ook nooit goed is voor dat soort Amerika-haters. Wordt er een linkse zwarte man president, komt er al wéér een complot-theorie naar boven drijven.

Wat gebeurt er nog meer als Obama wint? Hebben we iets te vrezen? Moeten we onze dijken weer gaan verhogen? Verliezen de VS hun positie als machtigste factor in de wereldpolitiek? We weten het niet. Waar ik persoonlijk bang voor ben, is dat Israël niet voldoende gesteund wordt of, wat nog erger is, gedwongen wordt een Twee-Staten-Oplossing te accepteren. Dat zou een domino effect kunnen hebben en van groot nadeel kunnen zijn voor Europa. Als Israël valt, dan is de deur naar een verdere islamisering van Europa geopend. En die deur staat al op een grote kier. De terreur zal echt niet bij Israël stoppen. Het volgende land dat aangevallen zal worden, is Spanje.

[Edit] Ik was nog niet klaar

zie hieronder..   

Een ander groot risico dat Europa loopt als Obama president wordt, is dat Iran een dominantere rol in het Midden-Oosten gaat krijgen. Bij McCain weet je dat hij zijn tanden laat zien. Bij de onervaren Obama is een groot risico-factor. Hij zal willen praten en onderhandelen met de vijand. Dat is een verkeerde taktiek. Dat soort dictaturen zijn niet te vertrouwen en daarom moeten de VS hun tanden laten zien.

Ik probeer me alvast psychisch een beetje voor te bereiden op de grote klap. Je moet maar zo denken: We hebben ook Carter en de gijzeling van het ambassadepersoneel in Iran doorstaan, dus hier komen we ook wel weer doorheen.

11 comments:

Steady Freddy said...

Op de site van de NMO kun je, als keesje je nieuwsgierig heeft gemaakt de video zien van het gesprek wat ik had met de Amerikaanse historicus en criticus Webster Tarpley. Hij is terrorisme-expert en auteur van het boek Synthetic Terror - Made in USA, waarin hij de rol van de Westerse inlichtingendiensten in de zogenaamd moslimterroristische aanslagen bekeek. Tarpley's nieuwe boek gaat over de mannen achter Obama. Hij wijst ons er op dat mensen als Zbigniew Brzezinski (oud National Security Advisor onder Jimmy Carter, 1977 t/m 1981), George Soros en David Rockefeller Obama als marionet gebruiken om een hoger doel te bereiken. Als Obama wint zal deze machtige en rijke elite uit zijn op het vernietigen van Rusland en China omdat deze landen een direct gevaar vormen voor de machtspositie van de VS. Met Obama als president is een derde wereldoorlog uiteindelijk onvermijdelijk, aldus Tarpley.

Brzezinski's plannen betreffen, in de visie van Tarpley, nieuwe oorlogen met buurlanden en oud-bondgenoten uit de tijd van de Koude Oorlog. De grenzen van de EU en de NAVO schuiven op naar het Oosten. En dat, zegt Tarpley, komt uit de hoge hoed van Zbigniew Brzezinski, George Soros en David Rockefeller. Denk aan de door hun ondersteunde oranje en fluwelen revoluties in de Oekraïne, Georgië en Servië. Wie dat allemaal maar complottheorie vindt, adviseer ik om het boek The Grand Chessboard: American Primacy And Its Geostrategic Imperatives van Zbigniew Brzezinski te lezen. U bent dan weer helemaal bij over zijn visie op werelddominantie. Of zoals een voormalige Duitse defensie en NAVO medewerker het zei: "This book is a blueprint for World dictatorship."

@ Wees niet bang voor Israel joh, daar zal geen reet veranderen. Die blijven hun eigen graf toch wel graven. En Kees, wie zullen Spanje dan aanvallen? Marokko? Saudi Arabië? Iran?

Keesjemaduraatje said...

Daar heb je het al weer. Zelfs hier op dit weblog wordt weer propaganda voor de complottheorien van de NMO gemaakt. Het is vreselijk.

Steady Freddy said...

Begin er dan niet over! De NMO is wel de enige binnen de Nederlandse media ( en de Tweede Kamer lees ik net) die zich niet klip en klaar achter Obama heeft geschaard. We hadden zondag ook een Amerikaanse moslim aan de telefoon die even haarfijn uitlegde waarom moslims beter op John McCain kunnen stemmen. Zie ik ook nergens terug in de reguliere media.

Dus

Nu jij weer.

Keesjemaduraatje said...

ja, dan is het toch wel een goede omroep. Als ze McCain steunen.

Willem said...

Een stem op McCain is een stem op Palin. En dat is pas echt eng.

Keesjemaduraatje said...

@Willem: Waarom is Palin nu weer eng Willem? Omdat ze per helicopter op wolven jaagt?

Steady Freddy said...

Zelf zou ik Ralph Nader stemmen, maar ik ben bang dat al mijn collega's de obama koorts hebben. Vandaar dat het zo lekker was om afgelopen zondag een beetje de Obama lovers aan tafel te stoken met anti Obama materiaal. Trouwens in het Midden Oosten is het ook maar minder an 50% die Obama willen hebben. Gewoon mdat hij zwart is, dus net zo reciaal als in de VS die Arabieren...

Willem said...

Ik vind het eng dat iemand die er blijk van geeft niet te weten wat er in de wereld speelt op zo'n positie kan komen.

Steady Freddy said...

Nou Kees als wanneer de NMO iets van kritiek plaatst bij Obama al complottheorie denken is? Dan zul je 't van dr. Bram Boxhoorn (directeur van de Atlantische Commissie in Den Haag) toch wel aannemen? En ook nog in je lijfblad. Net als Tarpley bij de NMO betoogde en verwijsend naar de toespraak van Obama afgelopen zomer in Berlijn zegt Boxhoorn; „Daar stond een juichende massa. Maar toen hij begon over de uitbreiding van de NAVO en de inzet in Afghanistan, werd het ineens heel stil. Dat geeft aan dat het optimisme wel moet worden getemperd.”

Daarom is het vandaag ook niet de „glorierijke dag” waarop veel diplomaten in Europese landen hadden gehoopt. „Obama zet in op zaken die nu spelen. Hij wil meer troepen naar Afghanistan sturen. Hij zet zich even sterk als Bush in voor de uitbreiding van de NAVO met Oekraïne en Georgië. Vanuit het Witte Huis zal dezelfde harde politieke lijn worden gevolgd.”

www.refdag.nl/artikel/1371592/Obama+kan+Europa+nog+wel+tegenvallen.html

Keesjemaduraatje said...

als de Oekraïners en Georgiërs dat nou zelf willen, dan is er ook niets tegen een uitbreiding van de NAVO. En wat betreft Afghanistan: we zullen de Al Quaida toch érgens moeten bestrijden. Als het niet in Afghanistan is, dan wel in Spanje en in de rest van Europa.

barry said...

Niet alle Afro Americans zijn voor Obama
Die vinden "senator Tarzan" maar een piece of White Trash
http://www.viddler.com/explore/ATLAHWorldwide/videos/27/
Misschien iets voor de NMO?

En er zijn ook weer Afro Americans die er helemaal geen probleem mee hebben dat Obama Sarah Palin als Vice-President heeft aangewezen:
http://www.youtube.com/watch?v=NyvqhdllXgU