Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, November 24, 2008

Spin in het web

Door Keesjemaduraatje
Begrijpen jullie het nu ook niet meer? Wie is Rene Danen nu weer? Is hij tegen Europa? Is hij tegen de staat Israël? Is hij tegen racisme? Is hij tegen Pim Fortuyn? Allemaal, Koekebakker, Allemaal. Zie hier de tekening met de onweerlegbare feiten:
Renedanen_2_2

10 comments:

Willem said...

Nu zul je wel net als Carel Brendel een mailtje krijgen van Rene Danen/Nederland Bekent Kleur met het verzoek om geen onjuiste informatie meer te gebruiken en volgens goed journalistiek gebruik hoor en wederhoor toe te passen voor publicatie.

LOL

Carel said...

Probleem voor René Danen is dat de 'onjuiste informatie' grotendeels afkomstig is uit de bladen, websites en oproepen van zijn eigen organisaties. Daarom blijven alle artikelen uit het dossier Nederland Bekent Kleur gewoon op mijn website staan.
http://home.hetnet.nl/~c.brendel/DossierNBK.htm

Overigens mis ik in Keesjes tekening nog een directe lijn tussen IS en Nederland Bekent Kleur. Miriyam Aouragh heeft zelf verklaard dat ze actief is voor beide organisaties. Ook hebben de Internationale Socialisten in hun blad De Socialist geschreven dat zij - samen met anderen - het initiatief hebben genomen voor de Nederland Bekent Kleur-demonstratie van maart 2008.

Mooi werk trouwens, die tekening.

Carel said...

Sorry, ik zag de stippellijn tussen IS en NBK over het hoofd.

roel said...

Goed werk.

Bert Westera said...

Vraagje, krijgen al die enge clubjes ook subsidie??

Bas said...

De man is op zoek naar het geluk .
Dat doen wij allemaal ,meestal via anderen.
Een goed voorbeeld is voetbal .
Je hoeft niets te doen ,maar toch een gevoel van opperste vreugde als dingen gebeuren waar 22 man aan werken, of gewerkt hebben tot vreugde of droefenis.
Dat gebeurt in de politiek ook ,en soms worden het twijfelaars of swing voters genoemd.
Dat is allemaal afhankelijk van de stand van de lopende bank rekening.Rene is voor die redenen soms rood ,dan weer groen in bank saldo.
Het laatste is de wens van veel landgenoten die ook te lijden hebben van een leven lang rood staan.
Het gedrag van Rene is voor die redenen heel normaal.

piet stok said...

Kan geen touw vastknopen aan dit schema. Zou Danen soms een handlanger zijn van Cohen en diens staat, een betaalde infiltrant met als doel de moslim te beschermen en islamcritici zoals politici aan en af te vallen? Ik vertrouw dat baasje voor geen cent, hij provoceert net even teveel.

Menno said...

Hij was ook tegen de Noord-Zuidlijn, bij de stichting De Bovengrondse.

Analies said...

Ik begrijp er niets van. Wat is nou de bedoeling van dit schema.? Dit bewijst toch juist dat er geen rechtstreekse lijn tssen die Danen en de Internationale Socialisten zit. En dat hij van al die andere subsidie-clubs was staat toch ook gewoon in de krant. Niks nieuws dus lijkt me.

Keesjemaduraatje said...

als het niets nieuws is, dat is dan des te beter. Rene Danen is geen lid van de Internationale Socialisten, maar bij bijna alle platforms die hij opricht, en dat zijn er heel wat, doen de Internationale Socialisten mee. Dat is eigenlijk de message van deze tekening.
Interessant vind ik zelf dat de postbus in het midden door al die clubs, inclusief mantelorganisaties van de IS, wordt gebruikt