Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, November 13, 2008

Stop propaganda in schoolbooks of Palestinian Authority

This is the introduction by Hillary Clinton on the Palestinian Media Watch report:

8 comments:

philippine said...

Goh! Dank je wel Keesjemaduraatje.

James said...

Inderdaad: "Goh!" Zoiets verwacht men niet al te snel van iemand van de Democraten. Chapeau voor Hillary Clinton.

roel said...

Welke Nederlandse politicus doet dit Hillary na?

Katje Borgesius said...

Geen enkele Nederlandse politicus doet dit Hillary na. En als we types als Van Thijn, Rabbae en Meulenbelt hun gang laten gaan, is de jaarlijkse Auschwitzherdenking over vijf jaar verworden tot een anti-Israel-demonstratie. Het antisemitisme rukt op, [edit: geen aanvallen meer op andere webloggers]

keesjemaduraatje said...

Wij hebben afgerekend met deze akelige geweldadige echtbreker en slappe-knieen-fetishist. Ik ga die strijd hier op dit weblog niet nog eens aan.

Theo Ichtus said...

Toch ben ik d'r best wel trots op daar geband te zijn, dat dan weer wel...
;-P
(Wist overigens niet dat Hillary Clinton zo uitgesproken was over deze kwestie. Verhelderende video dus...)

Paardestaart said...

Hm - stond een verbod op die ten hemelschreiende haathitserij van de palestijnen al niet in de Oslo-akkoorden?
En hebben de pali's met die belofte niet vanaf het begin hun schoenen afgeveegd, zoals aan alles waartoe ze zich verbonden hadden? Nogal een big deal, dat Hillary daar ferm over doet, zou ik zeggen..Itamar Marcus en Barbara Cook zullen er wel blij mee zijn, maar ik hoop niet dat ze er veel waarde aan hechten.
Volgens mij moet je als Israeli trouwens iedereen wantrouwen die het over 'the palestinian people' heeft...Wat goed is voor Israel namelijk is goed voor de enige 'palestijnen' die er toe doen - de rest zijn poor dupes, of doodgewoon regelrechte jihadi's.

philippine said...

Hillary Clinton kan natuurlijk niets afdwingen, maar toch is het een openbaar statement en een poging. En hoemeer mensen deze video zien hoemeer mensen geattendeerd worden op dit fenomeen. En of ze het persoonlijk meent is helemaal niet zo belangrijk. Dus flink vaak vertonen dit filmpje in de Nederlandse media zou ik zeggen.