Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, November 06, 2008

Werkwoord van het jaar: inlegvellen

Gelezen op Geenstijl:

Het werkwoord "biermannen" is etymologisch nauw verwant met het werkwoord "inlegvellen". Daar waar in de nadagen van het linkse denken het zelfstandig naamwoord 'respect' ging fungeren als verzamelterm voor elke geestesgesteldheid die door links als goed, fatsoenlijk en deugdzaam werd gekwalificeerd werd het werkwoord 'inlegvellen' steeds meer gebruikt om het onschadelijk maken van elke vorm van kritiek op 'biermannen' aan te duiden. Men zou kunnen zeggen dat overal waar gebiermand werd er even later geinlegveld werd.

1 comment:

Ernst said...

En respect is inmiddels een ander woord voor 'angst', en zo zakken we met zijn allen steeds dieper.