Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, December 07, 2008

Antifas in the Vrankrijk: This is hypocrisis

what's the fuzz about?
sandra - 06.12.2008 02:37

Okee, we kunnen natuurlijk ook vrolijk door blijven gaan met het rechtzetten van de laster en de onzin die verspreid wordt en die bij indymedia nog steeds op de ruispagina's blijft staan.
Het wordt natuurlijk sowieso een hopeloze vertoning: voorlopig zal bij iedere aankondiging of bericht over iets wat met de Vrankrijk te maken heeft, er onmiddellijk heibel uitbreken op deze pagina. Of je moet die aankondigingen wellicht weren van indymedia?

Volgens een zelfverklaarde antifa, die afgelopen middag een aanvulling plaatste, waren er TIEN getuigen van het 'incident' met Yoghurt.

Opmerkelijk: van die tien hebben zich welgeteld NUL gemeld bij Yoghurt om hem te vertellen wat zij gezien hebben. Dat is erg pijnlijk omdat bij hem z'n geheugen is weggeslagen en hij erg graag zou willen dat mensen hem vertellen wat er nu precies gebeurd is.

Volgens bovengenoemde anonieme antifa hebben deze tien getuigen verklaard dat Yoghurt niet op z'n hoofd is geslagen.

Dat is wederom heel opmerkelijk. De laatste keer dat ik bij Yog op bezoek ging zag ik een overduidelijk litteken op zijn voorhoofd. Een halve maan die alleen maar door een stoot met een knuppel kan zijn veroorzaakt. Ik kan hier ook doorgaan over wat er informeel allemaal is toegegeven, maar dat litteken komt dus niet overeen met wat die tien getuigen allemaal verklaren.

Dat staat dan nog los van wat er allemaal op roentgenfoto's en scans te zien valt aan de schedel van Yog.
Maar de tien getuigen verklaren ook dat er geen buitensporig geweld is gebruikt.

Het zal allemaal best, maar het komt niet overeen met het medisch dossier. Als er dan werkelijk niets gebeurd is en het allemaal een ongelukje is wat ook had kunnen gebeuren als je uitglijdt over een stukje zeep in de badkamer: wat is dan het probleem? Dan kun je dat toch ook gewoon aan de smeris uitleggen? En aan Yog en HarmJan? En aan al je medekrakertjes? Waarom mochten wij dat allemaal niet weten? Waarom al die geheimzinnigheid?

Het spijt me zeer, maar ik krijg de indruk dat sommige antifa's vooral graag een goedkoop biertje willen drinken in een gelegaliseerde kraakkroeg en daar hun 'lekkere' antifa-avonden willen hebben. Zodat ze vooral kunnen denken dat ze heel goed bezig zijn of in ieder geval een heel cool imago kunnen opbouwen.

Andere mensen vinden het inmiddels allang niet zo lekker meer. Maar als allerlei mensen hun kop in het zand blijven steken, tsja, wat moet je dan nog?

1 comment:

Paardestaart said...

Gôh - wat een verrassing..!! Tien getuigen zeg, opeens!

Vrankrijk is verdomd een staat in een staat, en in die staat kun je zomaar verdwijnen hoor..Daar heeft 'de Zaak' toch heus voorrang boven eerlijkheid of rechtschapenheid, en wat rechtschapenheid is dat maakt de kameraad met de grootste knuppel wel uit.

Die kleine meneer Yoghurt mag nog blij zijn dat 'ie door de maatschappelijk bewogen gebruikers van anderman's onroerend goed niet gewoon naar binnen is gesleurd..Nu hebben de knechten en lakeien van de burgerlijk-kapitalische maatschappij hem tenminste nog tobberig naar een ziekenhuis vervoerd

De reacties van het ideologisch herrenvolkje lezende bekruipt je de vrees dat de volgende dissident het er niet levend af gaat brengen - het protocol inzake publicitair gevoelige vergissingen is nu wel dermate uitgedebatteerd en vastgespijkerd dat de volgende al te individualistische particulier gedwongen zal worden voor De Zaak het hoogste offer te brengen, tenzij hij zonder hulp weer vanachter de bar weet op te krabbelen als de kameraden naar huis zijn..