Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, December 11, 2008

AVROS Opsporing verzocht

Doordat de Amsterdamse krakers nog steeds blijven zwijgen over de mishandeling van Yoghurt op 13 september dit jaar, hebben de "burgerlijke media" het incident opgepakt. De AVRO heeft een oproep over de misdaad uitgezonden. Terwijl de hoofdredactrice van de Grachtenkrant zich zorgen blijft maken of iemand nu wel of juist niet in 1996 een interview heeft gegeven aan de Kroatische krant Vjesnik en de rest van de krakers zuipend zich een weg baant door het Amsterdamse uitgaansleven en weer anderen al weer bezig zijn met het volgende intellectuele artikeltje of filmpje, terwijl ze weten wie de daders zijn, zit het slachtoffer invalide in een rolstoel. Mooie fijne autonome- dan wel anarchistische- dan wel andere niet nader te specificeren links-radicale idealen zijn dat.

Avro_2 

No comments: