Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, December 24, 2008

BREAKING: "Vereniging Yoghurt" opgericht

Door Keesjemaduraatje
Zojuist gelezen op Krakenpost: de krakers van kraakcafé Vrankrijk hebben een vereniging opgericht, die tot Yoghurt1kg_2 doel heeft geld voor Yoghurt, het slachtoffer van de vechtpartij op 13 september j.l., in te zamelen.

"Joggum heeft onder andere flink wat financiële schade opgelopen door de gebeurtenis op 13 september. Vrankrijk heeft een bijdrage geleverd. Deze is echter niet voldoende voor een oplossing van het financiële deel van het probleem. We roepen dan ook eenieder op om gezamelijk dit probleem te verminderen door te doneren wat je kan missen.

giro 44 38 100 vereniging yoghurt, amsterdam."

Meer nieuws komt morgen.

Update Eerste Kerstdag, 10:31 uur: De post bracht zojuist nog een brief (ik heb hem wel drie maal gelezen) 
De Vereniging Yoghurt staat niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bovendien blijkt de vereniging al opgericht te zijn voordat Yoghurt zijn befaamde "Autonoom en Solidair" bericht schreef. En, wat nog belangrijker is: de vereniging heeft niets met Vrankrijk of de Stichting BarST te maken. Toch weer een domper.

5 comments:

Natasha said...

'Gebeurtenis', hmmm, het was toch geen meteorieteninslag, wel.

D said...

Na je stukje bij Ravage gelezen te hebben en nu weer dit wordt de diagnose MPS vermoed...

keesjemaduraatje said...

dat is dan weer een gevolg van de psychologisering van de samenleving, dat we elkaar allerlei diagnoses gaan opdringen. Van narcistisch tot MPS. Houd toch eens daarmee op! Als je het niet met iemand eens bent kan je gewoon in discussie gaan.

Natasha said...

Zoals ik ook al eens op dit log aan dhr. Siebelt schreef, die er dezelfde inslag en er blijkbaar dezelfde conclusies als D. op na houdt, zegt objectiviteit en MPS door elkaar halen meer over diegene die de conclusie trekt dan over wie die conclusie getrokken wordt. Een fijne kerst nog.

Peter Siebelt said...

@Natasha, ook voor jou een fijne kerst.