Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, December 09, 2008

Kerstfeest-bashen is een hit

Door Keesjemaduraatje
Iedereen zijn eigen cultuur en elkaar met rust laten. Zo simpel is dat. Als we dat allemaal doen, dan is er niets aan de hand. Geen cartoonrellen, geen aanslagen, geen bedreigingen. Zo moeilijk is dat niet mensen! In het verzuilde Nederland heeft dat 100 jaar zo gewerkt.

Nu is het echter, met het afnemende kerkbezoek en überhaupt door de secularisering, de beurt aan het Christelijke geloof om belachelijk gemaakt te worden. In de laatste week hebben we al drie keer gezien dat op het internet de draak gestoken wordt met ons Kerstfeest.

MariajozefOp de website De Vrije wordt opgeroepen een demonstratie te houden tegen De Muur, want anders zouden Josef en Maria niet met hun ezeltje van Nazareth naar Bethlehem kunnen reizen. Je moet er maar opkomen.

Citaat: "Op 17 december van 8.30 tot 10.00 uur op het Plein voor de Tweede kamer,zal er een muur gevormd worden waar Jozef en Maria tegen gehouden worden door een militair die hen op hun pasje controleert en hen de toegang zal onthouden
Op 24 december van 21.30 tot 23.00 uur zal de muur met Jozef en Maria vanaf het Buitenhof naar de Kloosterkerk lopen en zal Maria dezelfde vernederingen
moeten ondergaan. In de Kloosterkerk zullen vele mensen het Kerstfeest vieren ,maar wat zou er
te vieren zijn als Maria nu zou moeten baren? Er worden Kerstkaarten uitgedeeld die als kerstgroet verstuurd kan worden."

Zowel geografisch-, ethnologisch-, historisch-, als religieus gezien natuurlijk een bespottelijke voorstelling van zaken. Alleen bedoeld om ons geloof kapot te maken en een goede gelegenheid te vinden weer eens te spugen op het Beloofde Land.

Pink_christmas De tweede aanleiding om ons nog eens onder de neus te wrijven dat islam, homosexualiteit en sex in het algemeen, de norm is geworden en dat de christenen hun muil moeten houden, is de Pink Christmas. De homosexuele gemeenschap van Amsterdam vindt het niet genoeg dat de homos nu mogen trouwen, kinderen adopteren, elkaar pensioenen en vermogen laten erven en dominee en pastoor worden. Nee, nu moet er ook nog een roze kerstfeest gevierd worden, waarbij er twee Josefs in een kersstal worden vertoond. Leuk voor de publiciteit van de homobars in de Tweede Reguliersdwarsstraat.

Jongens ik vind het allemaal prima. Haal onze cultuur maar door het slijk als je daar geil van wordt, maar ik stel voor dat het volgende jaar ook een Gay Ramadan en een Gay Slachtfeest wordt gevierd en ik stel voor dat het plaats vindt in de wijk Slotervaart in Amsterdam. Dan komen zowel de leernichten, als de masochisten aan hun trekken.

Kerst_fetish Het derde opzienbarende kerstbashing event, is de presentatie van een kerststal in een sexshop, waarbij opblaasbare sexpoppen de rollen van Maria en Josef uitbeelden.

Need I say more? Het zijn de Palestijnen, de homos en de fetishisten die onze koeltoer kapot maken en er hun eigen draai aan geven.

3 comments:

roel said...

Kees, ik ben het weer gloeiend met je eens. De homo's van Amsterdam met hun bespottelijke kerststal zouden niet durven iets dergelijks te doen ten aanzien van de islam.

pazz said...

Hoe omschreef Dalrymple dat ook weer? De maatschappij is onrechtvaardig, en daarom moet de maatschappij kapot. Weg met ons!

Willie said...

Schandelijk hoe dat multicultigespuis de verjaardag van de kerstman door het slijk probeert te halen. Je zou ze toch van de hoogste flat afgooien.