Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, December 27, 2008

Politiehoofdkwartier Gaza gebombardeerd

Het staat nog niet in de Nederlandse kranten, daarom hierbij het nieuws uit Gaza:

Bombardementen op 30 plaatsen in Gaza. Politiehoofdkwartier geraakt.

16 comments:

Ge said...

Het is weer eens verkiezingstijd in Israel. Effe kijken wie de grootste heeft. Ach en die paar honderd Palestijnen..............
Nog twintig jaar en dan is er geen olie meer in het Midden Oosten en hebben we Israel ook niet meer nodig.

Natasha said...

De bijdrage van Ge kwam tot stand met steun van de Stichting tot Behoud van het Nederlands Cliché, en zal worden toegevoegd aan de Afdeling Afgesleten Meninkjes. (In map 34/sub III naast 'en de joden hebben zeker niets van de holocaust geleerd'.)

Ge said...

@Natasha. Ik mag aannemen dat je de berichtgeving van de laatste dagen gevolgd hebt en dat de ene na de andere politicus in Israel wel even wist te vertellen hoe het Hamas "vraagstuk" op te lossen.
Dat ik hier aan wil geven hoe cynisch de westerse samenleving tegenover de staat Israel staat is inderdaad niet nieuw. Om dat nu meteen cliche te noemen....... Wie heeft het hier overigens over Joden? Of wordt het weer de cliche dat ieder kritiek op het optreden van Israel afgedaan wordt als antisemitisch?

Natasha said...

Nee, Ge, die discussie ga ik nu niet ook nog aan. Prettig weekeinde nog.

philippine said...

Op 9 januari 2009 verliest Abu Mazen zijn wettelijke basis voor het presidentschap. Hamas zou dat dan kunnen opeisen. Hamas= Moslimbroederschap. Ook Egypte wil deze mensen niet aan de macht hebben. Heeft Hamas niet onlangs de sharia in Gaza ingevoerd? Het is óók voor Palestijnen VERKIEZINGSTIJD.

D said...

Shit! Man!

Peter Siebelt said...

@philippine. Prima werk, ik hou van mensen die verder kijken dan hun neus lang is.

Robbert said...

Hahah, volgens Anja M. vandaag is Israel bezig met een "langzame genocide" die als doel heeft de palestijnen te "laten verdwijnen". Het staat er echt.

Gaza, de regio met de snelste bevolkingsgroei ter wereld, wordt door Israel gedecimeerd volgens die seniele muts, die nog een keer waarschuwt dat ze niet van zin is om de "bagger" van de "pro-israel" brigade te plaatsen.

Fischer said...

Complimenten voor de Israelies, of zo je wilt Zionisten, dat ze zich beperken tot acties die een militair nut hebben zoals een politie bureau.
Dat kan je van die Moslim terroristen niet zeggen die er alleen maar op uit zijn om zoveel mogelijk mensen te doden.
Nogmaals, mijn complimenten voor de Israelische acties om de Hamas te vernietigen.

Ge said...

@Fisher. En voor het bombarderen van universiteiten zal Israel ook wel weer een smoes hebben.
@Robbert. "Hahah" . Wist niet dat er iets te lachen viel...........

Ge said...

Gevangenis, Moskee. Echte militaire doelen die met een F16 bestookt moeten worden.

Ge said...

http://www.foksuk.nl/nl/?cm=79&ctime=1230505200

webmaster Nieuw Religieus Peil said...

Lees ook: Nieuwe wet in Gaza maakt doodstraf en hand afhakken mogelijk (http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2376) en: Uit onderzoek van nov j.l. door het Palestijnse onderzoeksbureau JMCC blijkt dat meerderheid van Palestijnen wil dat het bestand met Israel niet wordt verlengd en wil een meerderheid sharia wetten (http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2361).

webmaster Nieuw Religieus Peil said...

Egypte biedt aan om gewonden uit Gaza medisch te verzorgen, maar bij de betreffende grenspost met Egypte vuurde Hamas op Egyptische grenswachten. Een van hen werd daarbij gedood. Totnogtoe kwamen er slechts 8 gewonde Gazanen door de grenspost. (http://translate.google.com/translate?hl=en&langpair=ar|en&u=http://www.palpress.ps/arabic/index.php%3Fmaa%3DReadStory%26ChannelID%3D48015&tbb=1)
Zie ook: http://www.telegraaf.nl/buitenland/2878761/___Hamas_houdt_gewonden_tegen___.html

Katje Borgesius said...

Ge wil ons doen geloven dat het Israelische leger een moskeegebouw bestookt louter en alleen omdat het een moskeegebouw is. Een half jaar lang heeft Israel de infrastructuur van Hamas in kaart gebracht, en vervolgens gaat het plaatsen bombarderen waar Hamas NIET zit. In de denkwereld van Ge verspillen de Israeli's hun vuurkracht om een onschuldige moskee te vernietigen, gewoon, omdat ze een hekel aan Palestijnse moslims hebben, weetjewel.

De grote vraag is natuurlijk: gelooft Ge het zelf? ("En Ge geleuft dat?")

Steady Freddy said...

Leuke beelden ook op het NOS journaal vn een kluitje stervende politieagenten, of was dat ook weer Hamas propaganda? Ziek en zinloos deze eenzijdige machtsstrijd die enkel de binnenlandse, zogenaamde democratische, politiek dient om sterker de verkiezingen in te gaan. Mijn stem zou nooit naar een islamistisch fascistoïde Hamas maar die zijn nu ook enkel maar het excuus om een interne Israëlische aangelegenheid te beslechten. Het Westen doet wederom niks. Zo kunnen de Israëlische politici hun debacle van Libanon op een goedkope manier goed maken ten koste van weer teveel burgers, Bravo!