Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, December 02, 2008

Wally doet aan toneel

Door Keesjemaduraatje

Helaas was Natasha G. verhinderd, bij het XminY gala, ter gelegenheid van het 40 jarige bestaan van deze ontwikkelingshulporganisatie. Maar niet getreurd. Een andere oude bekende heeft de boel opgevrolijkt. Wally, ons wel bekend als "Boze Krakert op de Dam", speelde voor het linkse publiek de rol van onderzoeker Peter Siebelt. Binnenkort ook op You tube te zien.   

Siebelt2

2 comments:

roel said...

X-Y is een welvaartsvernietigende organisatie. Het is niet zo dat als X-Y honderd miljoen heeft uitgegeven, dat er dan de helft van over is. Neen, als X-Y honderd miljoen heeft gespendeerd is het effect voor de ontvanger negatief. Het zal zo rond de -50% effectief rendement zijn. Hetzelfde resultaat kun je bereiken door een gericht bombardement. Dat is veel goedkoper.
Onthou van dit verhaal dat de bleading-heart medewerkers van X-Y geen ene moer geven om het lot van de armen. Zij zijn alleen en uitsluitend geinteresseerd in morele zelfverheffing.

Ge said...

Je spreekt uit ervaring Roel? Meer, we willen alle smeuige details horen over deze geldverslindende, narcistische X-en maar vooral de -Y-en die voor de -50% zorgen.