Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, January 21, 2009

Opzij voor het hoofddoekje!

Door Keesjemaduraatje
Eindelijk. Nu is Ciska Dresselhuys weg bij Opzij en dat betekent: ruim baan voor het hoofddoekjesfeminisme. Het Brabantse PvdA Statenlid Nora Kasrioui mag nu een column gaan schrijven in het feministische weekblad. Ciska heeft altijd de invloed van moslima's op het weekblad tegengehouden. Nu verbaast het met niet, want je ziet de laatste tijd al heel vaak Margriet van der Linden, die nieuwe hoofdredacteur van Opzij bij Pauw en Witteman en andere talkshows en dat is een vrouw met een hele grote mond en erg weinig verstand. Maar dat terzijde.

Raad eens wie Nora tegenkwam bij de presentatie van de nieuwe Opzij?

Nou? Nou?
Je mag nooit meer raden. Ik citeer: "Gisteren kwam ik op het Opzij feestje ook de door mij zeer gewaardeerde Anja Meulenbelt tegen. Ze feliciteerde mij en meldde dat ze blij is met het diversiteitsaanbod van Opzij en dat zij het heel fijn vindt dat gesluierde vrouwen nu ook podium bij Opzij krijgen. Ja, ook die vrouwen horen bij Opzij! Wat een feest zeg. "

Inderdaad, wat een feest Nora. Nog even en de vrouwtjes blijven allemaal weer lekker thuis en ze zijn allemaal vergeten waar het feminisme ook al weer over ging.

5 comments:

GorilaZz said...

Ik vind dat je nu behoorlijk aan het haat zaaien bent.

Willem said...

Jippie, terug naar de middeleeuwen.

Richard Sorge said...

Het wordt steeds gekker, voorlopig mag mijn vrouw geen Opzij! meer lezen.

Hanxie said...

Sisca Dresselhuis is niet te benijden. Ik heb bij mijn moeder zaliger gezien wat de dood van je bloedeigen kind bij een ouder m/v kan aanrichten. Levenslang verdried.
Voor Willem 21-02-09. 20.57:
Je maakt, naar ik mag hopen, toch een grap t.a.v. je vrouw?

piet stok said...

Ik wil hierbij bekennen dat ik anders behoorlijk opgewonden raak bij het aanschouwen van hoofddoekjes. Er gaat een sensuele aantrekkingskracht vanuit, mits het snoetje mij aanstaat, of ben ik nou weer seksistisch?