Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, January 01, 2009

Wat Anja niet laat zien

Door Keesjemaduraatje

Intussen heeft het Israelische leger een eigen Youtube Channel geopend, waar je enkele aanvallen vanuit de lucht kan bekijken. Op dit channel staat ook een bericht over gewonde kinderen uit Gaza die in Israel verpleegd worden.

1 comment:

Molly-Bolly said...

Vraag blijft toch waarom linkse meisjes altijd zo geil worden van foute mannen. Of ze liggen met Stalin in bed, Mao, Pol Pot en een echte man van Hamas is natuurlijk ook niet te versmaden. "Kan ik nog sex met hem hebben voordat hij zichzelf opblaast", lijkt hier de uitdaging te zijn.
Het zal de verveling zijn die de Westerse cultuur nu eenmaal met zich meebrengt.