Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, March 21, 2009

Binnengekomen Post

Salaam Keesje,

Ben jij een *hoogopgeleid multicultureel talent (m/v) en wil jij een serieus gesprek voeren over je carrière*? Kom dan naar DiversityWorks op 14 en 15 april in de Passenger Terminal Amsterdam.

DiversityDé carrièrebeurs voor o.a. hoogopgeleid multicultureel talent! DiversityWorks wordt voor de 2e keer georganiseerd ter bevordering van diversiteit op de arbeidsmarkt. Iedereen verdient namelijk een gelijke behandeling!  Naast een beursvloer waar *topwerkgevers* als de NS, Accenture, Nike, TNT, Loyens & Loeff, IBM Nederland, de Belastingdienst, Schiphol, DLA Piper, De Nederlandsche Bank, de Politie, de Rijksoverheid en het Ministerie van Buitenlandse Zaken vertegenwoordigd zijn, wordt tevens een interessant congresprogramma georganiseerd.

Het programma zal ingaan op actuele thema’s.  Je kunt uit meer dan *50 workshops* kiezen die je gratis kunt bijwonen. Hieronder een greep uit het aanbod:
* Diversiteit binnen de advocatuur
* Colourful & Powerful
* Netwerken via internet, leer meer over LinkedIn en Hyves
* Yes, we can change!
* Kleur tussen je oren
* Carrière maken met passie
* Allochtoon talent is welkom bij gemeenten en provincies

Verder worden, onder leiding van radio- en televisiepresentator *Rocky Tuhuteru*, in het programmaonderdeel *'Kies je diversiteitswerkgever'* diverse stellingen over diversiteitsbeleid voorgelegd aan werkgevers. Waar zou jij willen werken? 

Kijk voor een uitgebreid programma, een update van de deelnemende organisaties en *gratis* entree op www.diversityworks.nl

2 comments:

TWITVB said...

Wat toevallig, ik ga binnenkort naar een carrièrebeurs voor hoogopgeleid monocultuereel talent. Hopelijk krijgen we hier allerlei handig tips aangereikt over hoe om te gaan met zogenaamde positieve discriminatie, en andere wanproducten van de linkse geest.

Richard said...

Het klinkt een beetje wanhopig, zo'n beurs. De kans om hier de doelgroep mee te bereiken zal niet zo groot zijn. Toen mijn vrouw (allochtoon, moslim en ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven) enige jaren geleden in Nederland afstudeerde is ze verschillende malen benaderd door de Politie om er toch alsjeblieft te komen werken. Maar ja, we zijn nette mensen en dan doe je dat soort dingen niet.