Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, March 03, 2009

Doe Keesjemaduraatje een lol !!

en wordt lid van PowNed...
Als je naar deze link surft, lid wordt (mijn referentie wordt automatisch ingevuld), dan steun je het zegenrijke werk van Keesjemaduraatje!!

Of..., klik op de afbeelding hieronder, dan komt het goed.
Pownedtv_refund

7 comments:

Mark said...

Ik heb me aangemeld. Je hebt je geld alweer terugverdiend; gefeliciteerd.

Steady Freddy said...

Dus Keesje hopt van de eene populistische omroep naar de andere, De Telegraaf heeft al 50.000 leden voor Wakker Nederland en als Powned er komt hebben ze dus 2 publieke omroepen naast de commerciële zenders waar ze al belangen in hebben. Nu nog een Wilders als premier en het begint hier meer en meer op Italië te lijken.

piet stok said...

@Steady Freddy: Momenteel is de staat dé mediamagnaat, ben je daar zo content mee?

Peter V. said...

Kun je ons ook uitleggen waarom we lid van PowNed zouden moeten worden? Ik geef toe dat ik niet erg enthousiast ben over de manier waarop de huidige omroepen functioneren. Ik ben dan ook geen lid van een omroep. Bij de huidige omroepen mis ik vooral goede kritische journalistiek. De huidge omroepen brengen maar heel weinig programma's die daar enigszins blijk van geven. Maar serieuze kritische journalistiek zul je van PowNed al helemaal niet hoeven te verwachten.

keesjemaduraatje said...

ik heb niet gezegd dat je PowNed goed moet vinden. Ik heb wel vriendelijk gevraagd of je Keesjemaduraatje een lol wilt doen....

Dr.D said...

Droeve actie...

Dr.D said...

Het kunstje is al geprobeerd, zonder weblog, volgens SBS6 en 6pack tv.
http://afkraken.antville.org/stories/1883082/